Bent u tevreden over de klantvriendelijkheid?
Hoe beoordeelt u de kennis van de medewerk(st)ers?
Hoe heeft u het contact met dit bedrijf ervaren?

E. Admiraal

Zaterdag een eettafel en bankje gekocht, heel leuk geadviseerd/geholpen door Martin en als verassing kregen we nog een borrelbox mee naar huis. Helemaal top

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Grote keus en vriendelijk personeel

Beste mevrouw Admiraal,
Bedankt voor deze prachtige beoordeling. Leuk dat we u konden verrassen met een heerlijke borrelbox van Zyanos Bistro. We geven het compliment door aan Martin....
Beste mevrouw Admiraal,
Alvast veel plezier van de nieuwe eethoek.

Gerard van de Reep

Heel vriendelijke en duidelijke hulp bij het kopen van onze meubelen. We kregen verhelderende informatie die ons hielp bij onze keuze en kregen alle tijd om na te denken.

Mooie showroom
Duidelijke prijzen
Vriendelijk personeel

Beste meneer van de Reep,
Bedankt voor deze geweldige beoordeling. We zijn blij om te lezen dat de informatie die we geven duidelijk en verhelderend is.
Veel plezier van uw nieuwe Baenks...
Beste meneer van de Reep,
Veel plezier van uw nieuwe Baenks zithoek.

Reijnders

Heel erg vriendelijk en correct geholpen door Catharien.
Ook nog een waardebon gehad en een doos met heerlijke verse hapjes en rose

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Mooie meubelen apart net even anders dan de simpelere winkels.
Prijs kwaliteit verhouding zeer goed

Beste mevrouw Reijnders,
Bedankt voor deze mooie beoordeling. We gaan het compliment doorgeven aan Catharien.
Alvast veel plezier van uw nieuwe tafel en de wooncheque.
Met vriendelijke...
Beste mevrouw Reijnders,
Alvast veel plezier van uw nieuwe tafel en de wooncheque.

van Renswoude

Goede service

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Van alles in het huis aanwezig

Beste meneer van Renswoude,
Bedankt voor deze prachtige 5-sterren.
Alvast veel plezier van uw nieuwe stoelen.

Arjan

Er wordt ruim de tijd genomen om je bij de aankoop te adviseren.

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Ruime keus en vriendelijk personeel

Beste meneer Arjan,
Bedankt voor deze mooie beoordeling.
Alvast veel plezier van uw nieuwe hoekbank.

Karin Spijker

Top zoals altijd.
Geholpen door Catharien en ook collega waarvan ik helaas naam niet weet. Geweldige meiden.

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Veel keus en goede service

Beste mevrouw Spijker,
Bedankt voor deze mooie 5-sterren review. We gaan uw compliment doorgeven aan beide dames.
Alvast veel plezier van uw nieuwe meubels.
Met vriendelijke groet,...
Beste mevrouw Spijker,
Alvast veel plezier van uw nieuwe meubels.

Dick Roest

Wij hebben afgelopen week een bank gekocht met een goed advies van Monique van Henders & Hazel. De winkel is zeer uitgebreid voor ieder wat wils. Erg verrast met een kado cheque, koffie met gebak en... Wij hebben afgelopen week een bank gekocht met een goed advies van Monique van Henders & Hazel. De winkel is zeer uitgebreid voor ieder wat wils. Erg verrast met een kado cheque, koffie met gebak en een heerlijke borrelbox

Ruime sortering

Beste meneer Roest,
Bedankt voor deze geweldige beoordeling. Leuk om te lezen dat u onze extra’s zo waardeert. We geven het compliment door aan Monique.
Alvast veel plezier van uw nieuwe...
Beste meneer Roest,
Alvast veel plezier van uw nieuwe bank.

Duijn

Uitstekend geholpen

Persoonlijke aandacht

Beste mevrouw Duijn,
Bedankt voor deze mooie 5-sterren review.
Alvast veel plezier van uw nieuwe bank.

Aart-jan Delver

Goed geholpen door Tinie een vakkundige dame die luisterde naar onze wensen en daarbij een goed advies gaf. Wij zijn blij met onze aankoop Tinie bedankt.

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

De naam en een mooie zaak goed personeel 👍

Beste meneer Delver,
Bedankt voor deze mooie review. Wij gaan dit prachtige compliment doorgeven aan Tiny.
Alvast veel plezier van uw nieuwe zithoek.
Kim...
Beste meneer Delver,
Alvast veel plezier van uw nieuwe zithoek.

Joop Beentjes

Fijn geholpen door een deskundige styliste waardoor we net wat meer conceptmatig onze keuze hebben kunnen maken. Zeer tevreden over de ruime tijd die voor ons werd genomen.

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Moderne woonwinkel met ruime keuze en veel variaties toonbaar in de showroom. Vriendelijk personeel en deskundig. Het gratis interieur adviezen is een groot pluspunt die ik iedereen kan aanbevelen.

Beste Joop,
Bedankt voor deze mooie beoordeling. Wat leuk om te lezen dat jullie, samen met een interieurstyliste, tot een mooie keuze aan meubels zijn gekomen.
Alvast veel plezier van...
Beste Joop,
Alvast veel plezier van jullie nieuwe Baenks zithoek.