Bent u tevreden over de klantvriendelijkheid?
Hoe beoordeelt u de kennis van de medewerk(st)ers?
Hoe heeft u het contact met dit bedrijf ervaren?

E. Ravestijn

Vandaag de eetkamertafel en -stoelen besteld. We zijn op een prettige manier geholpen door de heer Zitman.

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Veel keuze in kwalitatief hoogwaardige producten. Voldoende personeel. Verzorgd interieur.

Beste meneer Ravestijn,
Bedankt voor deze prachtige beoordeling. We gaan het mooie compliment aan Ron doorgeven.
Alvast veel plezier van de nieuwe eetset.
Met vriendelijke groet,...
Beste meneer Ravestijn,
Alvast veel plezier van de nieuwe eetset.

Marvin Bakker

Ik vond het contact met Svenja heel fijn en natuurlijk, niet opdringerig of gehaast. Ze nam de tijd en gaf bij alles mij de keuze. Super!

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Grote showroom en vriendelijk personeel

Beste Marvin,
Bedankt voor dit grote compliment aan Svenja en dit mooie review.
Alvast veel plezier van je nieuwe interieur!

Rita Severien

Heel fijn gewinkeld en gevonden wat we zochten

Klantvriendelijk & aanbod

Beste Rita,
Bedankt voor deze prachtige sterren. We willen al onze klanten een mooie en fijne winkelbeleving geven, wat fijn om te lezen dat je dit ook zo ervaren hebt.
Alvast veel plezier...
Beste Rita,
Alvast veel plezier van de nieuwe Baenks bank.

Ferrycleaning

Zeer goed

Betrouwbaar

Beste Ferry,
Bedankt voor deze mooie review!

Zwiers

Medewerkster was zeer klantvriendelijk en professioneel

Veel keus

Beste mevrouw Zwiers,
Bedankt voor deze mooie beoordeling.
Alvast veel plezier van de nieuwe banken.

Monique

Geslaagd voor een mooie bank van Henders & Hazel. Fantastisch en geduldig :-) geholpen door Ron. Super service en vakkundig geadviseerd. En dan nog een mooie borrelbox als geschenk. Helaas moet ik... Geslaagd voor een mooie bank van Henders & Hazel. Fantastisch en geduldig :-) geholpen door Ron. Super service en vakkundig geadviseerd. En dan nog een mooie borrelbox als geschenk. Helaas moet ik nog heel lang wachten op de levering maar daar kunnen zij niks aan doen.

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ruime keuze in meubels en stoffen.

Beste Monique,
Bedankt voor deze geweldige review!
Wat fijn om te lezen dat je geslaagd bent voor een gave bank. De levertijden zijn helaas wat langer dan we allemaal zouden willen....
Beste Monique,
Bedankt voor deze geweldige review!
Nog even wachten…maar dan kun je genieten van jouw nieuwe aankoop. Alvast veel plezier van de bank.

Fam Kroes

Geslaagd voor een eettafel en geweldig vakkundig geholpen door Jill!! 👍👍

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

De fijne persoonlijkheid van Jill!!

Beste familie Kroes,
Bedankt voor deze prachtige beoordeling. We gaan het mooie compliment doorgeven aan Jill.
Alvast veel plezier van en aan de nieuwe eettafel.
Met vriendelijke...
Beste familie Kroes,
Alvast veel plezier van en aan de nieuwe eettafel.

Visser

Ontzettend leuk geholpen in de winkel, maar de service achteraf bar slecht.
Ontzettend leuk geholpen in de winkel, maar de service achteraf bar slecht.
Spullen die niet geleverd werden, maanden aan het lijntje gehouden en vervolgens was het niet meer leverbaar, nu nog steeds al maanden aan het wachten op kussens en ern kleed. Moet steeds zelf bellen want hun laten niks horen

lever service

Beste mevrouw Reijnders,
Bedankt voor de review. Ik begrijp dat er inmiddels contact is geweest en u samen tot een oplossing bent gekomen.

D.Boudewijn

Geweldig geholpen net door Martin en Isabella, goed geslaagd, fijne voorlichting gehad, ben erg blij met mijn aankoop, toppers 👍👍👍

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Vriendelijkheid en ze weten waar ze over praten, klant vriendelijk.

Beste mevrouw Boudewijn,
Wat een geweldig compliment, onze dank hiervoor. We gaan dit natuurlijk doorgeven aan Martin en Isabella.
Alvast veel plezier van de nieuwe bank.
Met...
Beste mevrouw Boudewijn,
Alvast veel plezier van de nieuwe bank.

J Klop

We zijn vorige week super goed geslaagd en geadviseerd bij de aankoop van ons nieuwe interieur. Wat een leuke /ruime keuze van Baenks meubelen bij de Ruijtermeubel!!! Daarbij willen wij Catharine... We zijn vorige week super goed geslaagd en geadviseerd bij de aankoop van ons nieuwe interieur. Wat een leuke /ruime keuze van Baenks meubelen bij de Ruijtermeubel!!! Daarbij willen wij Catharine Koole in het bijzonder bedanken voor haar enthousiasme. Er werd ruim de tijd genomen voor ons genomen en als klap op de verkoop kregen we een heerlijke borrelbox mee naar huis van Bistro Zyanos (huis bistro). Nu op naar de bezorging van onze nieuwe meubelen, we wachten in spanning af. Groetjes, fam Klop

Genoemd !!

Beste mevrouw Klop,
Bedankt voor deze mooie beoordeling. En wat een prachtig compliment over onze showroom Baenks en Catharien. We gaan dit natuurlijk aan haar doorgeven.
Alvast heel veel...
Beste mevrouw Klop,
Alvast heel veel plezier van jullie nieuwe interieur.