Bent u tevreden over de klantvriendelijkheid?
Hoe beoordeelt u de kennis van de medewerk(st)ers?
Hoe heeft u het contact met dit bedrijf ervaren?

Lia Nijman

Mooie meubels, klantvriendelijk, zalig eten in Zyanos. Genoeg personeel aanwezig

De keus en klantvriendelijk

Beste Lia,
Bedankt voor deze mooie complimenten en prachtige 4-sterren.

Raoul de Graaff

Zeer goed geholpen! Ik was op zoek naar meubels voor mijn nieuwe woning. Van interieur e.d. heb ik zelf geen verstand. Svenja heeft me zeer goed geholpen en ik ben erg blij met mijn nieuwe meubels.... Zeer goed geholpen! Ik was op zoek naar meubels voor mijn nieuwe woning. Van interieur e.d. heb ik zelf geen verstand. Svenja heeft me zeer goed geholpen en ik ben erg blij met mijn nieuwe meubels. Voor elk budget is er iets beschikbaar.

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Goede service, klantvriendelijkheid, mooie winkel

Beste Raoul,
Bedankt voor dit mooie review. Wat leuk om te lezen dat u, samen met Svenja, een mooi interieur hebt kunnen samenstellen. We geven het compliment aan haar door.
Natuurlijk...
Beste Raoul,
Natuurlijk vast heel veel plezier van uw nieuwe interieur.

M. schikker

Hulpvaardige vriendelijk zaak met vrijblijvend gevoel.

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Je bent geen nummer,geen dwingende verkopers maar aardige hulpvaardige verkoopster (Katharine) die je de tijd geeft onder genot van koffie met gebak. en bij verkoop zelf heerlijke lekkernijen voor... Je bent geen nummer,geen dwingende verkopers maar aardige hulpvaardige verkoopster (Katharine) die je de tijd geeft onder genot van koffie met gebak. en bij verkoop zelf heerlijke lekkernijen voor thuis (complimenten kok). Ze gaf eerlijk advies en dat voelt gewoon goed. Volgende keer vragen wij weer naar haar.

Beste mevrouw Schikker,
Bedankt voor deze mooie beoordeling. Het compliment aan Catharien en Chef Ahmet (Zyanos Bistro) geven wij graag door.

Daniel

Super geholpen door Catharien en goed geslaagd voor onze nieuwe eettafel. Borrelpakket viel zeker in de smaak.

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Groot assortiment, mooie spullen.

Beste Daniel,
Bedankt voor deze prachtige 5-sterren. Wij gaan uw complimenten doorgeven aan Catharien en Zyanos Bistro.
Veel plezier van uw nieuwe tafel.
Met vriendelijke groet,...
Beste Daniel,
Veel plezier van uw nieuwe tafel.

Rob Kooyman

Super geholpen door Mariëlle Keuning zij deed net ff een stappie extra daar waren wij zeer content mee. En de verrassing dat borrelpakket helemaal super en erg lekker.

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Mariëlle Keuning daar moet je er een helboel van hebben.

Beste Rob,
Bedankt voor dit mooie review. Wij geven het prachtige compliment door aan Mariëlle.
Fijn om te lezen dat u de borrelbox van Zyanos Bistro waardeert.
Veel plezier van uw...
Beste Rob,
Fijn om te lezen dat u de borrelbox van Zyanos Bistro waardeert.
Veel plezier van uw nieuwe salontafel.

R remmers

Waren snel klaar met kopen goede service van Gijs.alleen jammer dat je tegenwoordig moet betalen voor het afleveren.

Ruime keuze van alles

Beste meneer Remmers,
Bedankt voor deze fijne beoordeling en het mooie compliment aan Gijs. Dit gaan wij natuurlijk aan hem doorgeven.
We zijn graag transparant over de bezorgkosten, zodat...
Beste meneer Remmers,
We zijn graag transparant over de bezorgkosten, zodat klanten zelf een keus hebben voor het bezorgen of afhalen. Wij nemen deze opmerking wel mee in ons overleg.
Alvast veel plezier van uw nieuwe armstoelen.

Van son

De blonde man Gijs van de Ruijter meubel is een Zeer leuke aardige snuiter.hij is in voor een kop koffie met heerlijke appeltaart en zet alles goed op de kaart en dat is voor de klant heel veel... De blonde man Gijs van de Ruijter meubel is een Zeer leuke aardige snuiter.hij is in voor een kop koffie met heerlijke appeltaart en zet alles goed op de kaart en dat is voor de klant heel veel waard. !!

Zie gedicht.

Beste mevrouw van Son,
U kwam voor een zithoek helemaal nieuw,
En neemt dan ook nog eens de tijd voor zo’n prachtig review.
En dan het mooie compliment aan onze Gijs,
Hiervoor...
Beste mevrouw van Son,
U kwam voor een zithoek helemaal nieuw,
En neemt dan ook nog eens de tijd voor zo’n prachtig review.
En dan het mooie compliment aan onze Gijs,
Hiervoor verdiend u echt de eerste prijs.
Voor u als klant duizendmaal dank,
Wij wensen u veel plezier van uw fauteuils en nieuwe zitbank!

Laura

Super fijn! Catharine neemt alle tijd en kan zich goed in onze stijl verplaatsen.

Klantgerichtheid, Catharine, Lisa die advies geeft

Beste Laura,
Bedankt voor deze prachtige beoordeling. Wij geven dit mooie compliment graag door aan Catharien.
Alvast veel plezier van uw nieuwe interieur!
Met vriendelijke groet,...
Beste Laura,
Alvast veel plezier van uw nieuwe interieur!

S.T. van Lonkhuijzen

Prettige, gastvrije sfeer met direct contact. “ kan ik iets voor u betekenen “?

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Overzichtelijk, ruim, keuze uit tal van merken.

Beste mevrouw van Lonkhuijzen,
Bedankt voor de woorden prettig en gastvrij. Wij van De Ruijtermeubel hebben deze woorden altijd bovenaan staan.
Alvast veel plezier van uw nieuwe zitbank!...
Beste mevrouw van Lonkhuijzen,
Alvast veel plezier van uw nieuwe zitbank!

Marieke Vermaas

Superfijn geholpen door Mariëlle. Website heb ik niet gebruikt. De beoordeling van de bezorging betreft de bezorging van onze bank 20 jaar geleden. Zo lang is die mee gegaan. De nieuwe moeten we nog... Superfijn geholpen door Mariëlle. Website heb ik niet gebruikt. De beoordeling van de bezorging betreft de bezorging van onze bank 20 jaar geleden. Zo lang is die mee gegaan. De nieuwe moeten we nog gaan ervaren.

Lekker dichtbij, vriendelijk.

Beste Marieke,
Bedankt voor deze prachtige beoordeling en het mooie compliment aan Mariëlle. Wow 20 jaar lang, dat horen we graag!
Alvast veel plezier van uw nieuwe bank.
Met...
Beste Marieke,
Alvast veel plezier van uw nieuwe bank.