Bent u tevreden over de klantvriendelijkheid?
Hoe beoordeelt u de kennis van de medewerk(st)ers?
Hoe heeft u het contact met dit bedrijf ervaren?

Henderson en Hazel

In een woord. SUPER

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Mooie showroom en de uItleg, deskundigheid en de tijd die door Ron en Rianne aan ons besteed is.

Beste meneer,
Bedankt voor deze super mooie 5-sterren.

Elly

Prettig geholpen door Gijs, ter zake kundig geadviseerd.

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Rustige sfeer, niet gehaast. Alle ruimte voor vragen. Goede uitleg gekregen door Gijs.

Beste Elly,
Bedankt voor deze mooie beoordeling en de verbetering. Leuk om te lezen dat u een fijne woonbeleving heeft gehad.

Marjolein Schoorl

Zeer vriendelijk verkoopster Rianne. Denkt mee en zeer behulpzaam

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Vriendelijkheid en de tijd nemen voor de klant en ook meedenken over mogelijkheden.

Beste Marjolein,
Bedankt voor deze mooie beoordeling. Wij gaat dit compliment doorgeven aan Rianne.

Daniëlle Verduijn

Fantastisch geholpen door Jill

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Enorm groot assortiment, voor ieder wat wils

Beste Daniëlle,
Bedankt voor deze 5-sterren en het mooie compliment naar Jill. We gaan het aan haar doorgeven.

Dijkstra

Mijn eerste indruk was dat ik op een doordeweekse dag alleen binnen kwam wandelen en daar al super ben geholpen door de jongedame bij de receptie naam helaas vergeten chapeau wat een geduld en dikke... Mijn eerste indruk was dat ik op een doordeweekse dag alleen binnen kwam wandelen en daar al super ben geholpen door de jongedame bij de receptie naam helaas vergeten chapeau wat een geduld en dikke glimlach op haar gezicht.
Zondag afspraak gemaakt samen met mijn zoon bij Lisa om te bekijken welk bankstel kleur en type bij mijn inrichting zou passen.
Lisa heeft later de verkoopadviseur Martin erbij geroepen.
En al te samen zijn we meerdere modellen gaan bekijken en ,later samen met zoon alleen deze prachtige winkel door gelopen.
En op het einde van deze wandel ronde de keuze gemaakt en de koop gesloten leuke aktie van de box met lekkernijen en dikke glimlach de deur uitgewandeld.
Nu alleen een behoorlijke tijd op mijn bankstel wachten tot dat deze geleverd gaat word maar dat is nou eenmaal zo.
Sorry kon het niet korter omschrijven wel langer haha
5 stars dik en dik verdiend Chapeau gehele team

Meegaand , Geduld ,Expertise, Eerlijkheid en wat voor positiefs niet

Beste meneer Dijkstra,
Heel erg bedankt voor dit enthousiaste prachtige review! Wij geven deze complimenten graag aan Lisa en Martin door.
Helaas zijn de levertijden lang, wij hadden ze ook...
Beste meneer Dijkstra,
Helaas zijn de levertijden lang, wij hadden ze ook graag korter gezien. Wij wensen u alvast veel plezier van en met uw nieuwe bank.

Snel

Wij hebben een prachtige stoel van het merk Baenks gekocht en werden geholpen door Marielle. Wat een fijne verkoopster! Met een drankje, een duidelijke uitleg en geen gedram geholpen.

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Klantvriendelijk en mooi assortiment meubelen.

Beste mevrouw Snel,
Bedankt voor deze prachtige sterren! Wij gaan dit mooie compliment doorgeven aan Mariëlle.

Peter

Henders en hazel afdeling bezocht en super geholpen door Rianne. Bedankt en succes. Wij zijn tevreden

Ruime keus. Diverse prijsniveaus

Beste Peter,
Bedankt voor deze fijne beoordeling. We nemen uw tip mee in onze interne gesprekken, dank hiervoor. Het mooi compliment geven wij natuurlijk graag door aan Rianne.
Met...
Beste Peter,

Carla van wetten

Wij zijn super geholpen in deze winkel door Gijs.

En krijgen wij een pracht bank voor de goede prijs!!!

Wij kunnen deze winkel van harte aanbevelen en het was vooral ook erg...
Wij zijn super geholpen in deze winkel door Gijs.

En krijgen wij een pracht bank voor de goede prijs!!!

Wij kunnen deze winkel van harte aanbevelen en het was vooral ook erg fijn dat de styliste ons ook nog even hielp.

Een lunch kunnen wij ook van harte aanbevelen in de winkel!!!!

Gijs en styliste

Beste mevrouw van Wetten,
Bedankt voor deze prachtige beoordeling, hier zijn wij erg blij mee! Wij geven het compliment natuurlijk graag door aan Gijs en Conny.
Met vriendelijke groet,...
Beste mevrouw van Wetten,

RJ Groenendijk

Zeer fijn eerlijk en bekwaam geholpen.

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Meedekend,goede kwaliteit,rustige zweer en hulpzaam.Bijna alles is mogelijk.

Beste meneer Groenendijk,
Bedankt voor deze fijne beoordeling en de prachtige sterren.

Mieke Pelle

Zeer positieve ervaring. Perfect te woord gestaan. Aankoop was dan ook snel gedaan.

Kwaliteit, net personeel

Beste Mieke,
Bedankt voor dit mooie 5-sterren review! Veel plezier van uw tafeltjes.