Bent u tevreden over de klantvriendelijkheid?
Hoe beoordeelt u de kennis van de medewerk(st)ers?
Hoe heeft u het contact met dit bedrijf ervaren?

Er van wanrooij

Top

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Service klant vriendelijkheid erg mooie winkel top spullen

Beste meneer van Wanrooij,
Bedankt voor deze mooie 5-sterren beoordeling.
Wij wensen u veel plezier van uw eetkamerstoelen.

Sandra

Wij zijn zeer goed geholpen door Jill, no nonsens, en als verrassing een borrelbox.
Heel plezierig allemaal.

Service gericht.

Beste Sandra,
Wat leuk om te lezen dat u een 5-sterren ervaring heeft gehad bij De Ruijtermeubel. We geven dit geweldige compliment graag door aan Jill.
Veel plezier van uw hoekbank....
Beste Sandra,
Veel plezier van uw hoekbank.

Ellen

We zijn zeer vakkundig en zeer spontaan door SVENJA geholpen. Goede service met koffie en gebak. Heeft ons goed geholpen met kleurkeuze bij daglicht.

de kwaliteit en service

Beste Ellen,
Bedankt voor deze geweldige 4-sterren beoordeling. We geven dit mooie compliment door aan Svenja.
Heel veel plezier van uw zithoek.
Kim van...
Beste Ellen,
Heel veel plezier van uw zithoek.

Michel

We zijn zeer vakkundig en zeer spontaan door Catherine geholpen. Goede service met koffie en gebak. We zijn zeer tevreden klanten en blij met onze aankoop.

al jaren de service

Beste Michel,
Bedankt voor deze mooie beoordeling. Wat leuk om te lezen dat u de koffie en het gebak op prijs stelt.
Wij wensen u heel veel plezier van uw zithoek en geven dit mooie...
Beste Michel,
Wij wensen u heel veel plezier van uw zithoek en geven dit mooie compliment graag door aan Catharien!

Joke

Goed geadviseerd door Gijs. Super blij met de nieuwe bank. Ik ben ook nog in de watten gelegd met een mediterrane borrelbox. Ik raad vrienden en familie de ruijtermeubel zeker aan.

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Gastvrijheid, kennis en geduld.

Beste Joke,
Ontzettend bedankt voor dit mooie review. We geven deze complimenten graag door aan Gijs en Zyanos Bistro.
Heel veel plezier van uw nieuwe bank!
Met vriendelijke...
Beste Joke,
Heel veel plezier van uw nieuwe bank!

Raymond Vonk

Hele fijne winkel met een hele fijne verkoopster! Catharien heeft ons perfect geholpen met het uitzoeken en configureren van onze bank. En dat terwijl ik vooraf zei, bij de ruijter gaan we het niet... Hele fijne winkel met een hele fijne verkoopster! Catharien heeft ons perfect geholpen met het uitzoeken en configureren van onze bank. En dat terwijl ik vooraf zei, bij de ruijter gaan we het niet vinden, is niet onze stijl. Zelf onlangs voor een tweede aankoop terug gekomen. Zonder Catharien was dat absoluut niet gebeurd!

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Veel keuze en eigenlijk veel meer mogelijkheden dan verwacht.

Beste Raymond,
Beste Raymond,
Bedankt voor deze geweldige beoordeling! En wat ontzettend leuk om te lezen dat jullie zo goed geholpen zijn door Catharien en hierdoor bij ons geslaagd zijn. Wij geven dit mooie compliment uiteraard aan haar door!
Heel veel plezier van jullie nieuwe meubels.

Ed

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Klantenservice. Groot assortiment. Prijs/kwaliteit verhouding.

Beste meneer Ed,
Bedankt voor het mooie review. We geven het compliment graag door aan Catharien. Alvast heel veel plezier van uw eetkamerstoelen.

T. Michel

Zeer vriendelijke medewerkster en geeft deskundig advies.

Vriendelijk en deskundig personeel

Beste meneer Michel,
Bedankt voor uw mooie review! Hier zijn we heel blij mee.

Lennard

Onaangekondigd binnen gelopen en toch uitgebreid geïnformeerd. Alle mogelijkheden onderzocht. Vragen via email snel beantwoord.
Het persoonlijke contact met verkoper Gijs zorgde ervoor dat ik...
Het persoonlijke contact met verkoper Gijs zorgde ervoor dat ik ook hier wilde kopen. Dat ook gedaan. Als verrassing een borrelbox meegekregen. Leuk hoor.

Persoonlijk contact zonder tijdsdruk

Beste meneer Lennerd,
Wat ontzettend leuk om te lezen! Bedankt voor deze enthousiaste beoordeling, ik zal uw complimenten doorgeven aan mijn collega Gijs.
Kim...
Beste meneer Lennerd,

Anneke

Super service! Super geholpen door Gijs!

Servicegericht, geduldig

Beste mevrouw Anneke,
Bedankt voor dit compliment. Ik zal dit ook doorgeven aan Gijs.