Bent u tevreden over de klantvriendelijkheid?
Hoe beoordeelt u de kennis van de medewerk(st)ers?
Hoe heeft u het contact met dit bedrijf ervaren?

Een woord uit de kunst zeer tevreden

Goed geholpen

Mevr. Schrama

Mooie winkel en heel netjes geholpen

Prima tafel gekocht

Grote keuze

Brugman

Als er een klacht is, dan moet je er zelf achteraan!! Heel slechte opvolging. Weken wachten op een reactie. Ruim een half jaar bellen, mailen. Bank 2x terug fabriek. Zou binnen 2 weken terug zijn,... Als er een klacht is, dan moet je er zelf achteraan!! Heel slechte opvolging. Weken wachten op een reactie. Ruim een half jaar bellen, mailen. Bank 2x terug fabriek. Zou binnen 2 weken terug zijn, na ruim 4 weken geen reactie, weer zelf bellen en boos worden, prut service!!!!! De Ruijtermeubel staat niet voor zijn klanten.

C. Westerman

Mooie winkel en ruimte keuze

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Goede voorlichting bij het maken van de keuze

Ben in de winkel heel goed geadviseerd en geholpen door een verkoper. Nam alle tijd, luisterde naar mijn wensen en dacht mee.

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Goed geluisterd en meegedacht. Zeer vriendelije en persoonlijke benadering door de verkoper.
Overdag de reactiesnelheid en website kan ik niets zeggen. Zijn beiden niet van toepassing

Gelaudie

Zie kolom verbeterpunten

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

De verkoper al met pensioen, was zeer vriendelijk en vakkundig.

Alles verliep prettig en volgens plan tot de dag dat de stoelen werden geleverd want toen bleken er vier van de zes de verkeerde kleur te hebben. Op zich is dit natuurlijk niet goed maar een foutje... Alles verliep prettig en volgens plan tot de dag dat de stoelen werden geleverd want toen bleken er vier van de zes de verkeerde kleur te hebben. Op zich is dit natuurlijk niet goed maar een foutje kan iedereen maken en de manier waarop het is opgelost was uitstekend. De verkeerde stoelen zijn blijven staan en binnen een week of twee/drie werden de juiste stoelen alsnog geleverd en de verkeerde weer meegenomen. Al met al heeft het ons dus nauwelijks extra tijd/gedoe gekost en daarom zijn wij, ondanks dit foutje, toch erg tevreden over de service.

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

De manier waarop de verkeerde levering is hersteld.

Jasper

Verkoop/service goed in vestiging. Proces levering niet goed! Woon 3 hoog daar was geen rekening mee gehouden. Bezorging mag niks tillen. Dit is niet gecommuniceerd.. moest ik zelf achter komen

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Ron Zitman aardige en oprechte verkoper in vestiging.

Richard van der Neut

Van de ontvangst in de zaak tot aan de bezorging thuis, alles was tot in de puntjes perfect verzorgd en veel sneller dan verwacht. 5 sterren.