Bent u tevreden over de klantvriendelijkheid?
Hoe beoordeelt u de kennis van de medewerk(st)ers?
Hoe heeft u het contact met dit bedrijf ervaren?

Vriendelijk en deskundig geholpen

Helaas een dure Leolux salontafel beschadigd ontvangen. Follow up van de klacht tot nu toe slecht. 4 weken verder en nog geen stap verder. Helaas niet het gevoel dat De Ruijter voor haar klant het... Helaas een dure Leolux salontafel beschadigd ontvangen. Follow up van de klacht tot nu toe slecht. 4 weken verder en nog geen stap verder. Helaas niet het gevoel dat De Ruijter voor haar klant het probleem oplost. We wachten af.

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Prettig ontvangst en welwillend om te verkopen.

Goed maar helaas werd de eerst reparatie niet voldoende uitgevoerd.

service en klantvriendelijkheid

Roubos

Prima, wij hebben eerder aankopen gedaan en zijn daardoor weer teruggekomen.

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Prima geholpen door de verkoopster.
Meedenken bij het uitzoeken van de meubels.

M. Fenger

Vakkundig en vriendelijk geholpen. Onze bank kwam zelfs eerder dan verwacht. Alleen een mijnheer van de bezorging heeft de naam van De Ruijter geen goed gedaan. Door een paar vervelende opmerkingen... Vakkundig en vriendelijk geholpen. Onze bank kwam zelfs eerder dan verwacht. Alleen een mijnheer van de bezorging heeft de naam van De Ruijter geen goed gedaan. Door een paar vervelende opmerkingen in ons eigen huis houden wij toch beetje een naar gevoel over.
De klantvriendelijkheid heeft hier op betrekking.

Vriendelijk geholpen.
Goede adviezen.

Bouterse

Heb goede ervaring gehad met de aanschaf van onze bank.

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Wordt wel de tijd voor je genomen en goed geinformeerd.

Erg tevreden

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Ik was erg verrast dat ze 2 weken na levering netjes belde om te vragen of alles naar wens was.

Goede service. Snelle levering, het product kwam eerder dan verwacht. Vriendelijke bezorgers en super netjes bij levering.