Bent u tevreden over de klantvriendelijkheid?
Hoe beoordeelt u de kennis van de medewerk(st)ers?
Hoe heeft u het contact met dit bedrijf ervaren?

De service is zeer goed, vriendelijk personeel, in de winkel.t

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Klant gericht, zeer meegaand.

familie A.M. Blauw

Meer dan twintig jaar zijn wij een tevreden klant van De Ruijtermeubel. Mooie spullen en goed personeel die weet waar ze over praten.
Bij de laatste aankoop wat problemen die aanvankelijk...
Bij de laatste aankoop wat problemen die aanvankelijk niet klantvriendelijk wordt opgepakt. Wij hopen dat e.e.a toch nog goed wordt afgehandeld. Zo niet, dan gaan wij echt het gevecht aan met de consumentenbond en CBW-erkend tegen De Ruijtermeubel.

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Goed advies en uitleg over de producten. Geduldig

Vriendelijk gastvrij geholpen.

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Eerlijke informatie, snel contact over bezorging. Vriendelijke nette mensen. Website niet gebruikt, dus geen mening.

Al sinds 1965 betrekken wij ons meubilair bij de Ruijter. Voor ons is dit een vertrouwd adres met alleen maar goede ervaringen. De keuze is groot en wij konden met onze smaak altijd bij jullie... Al sinds 1965 betrekken wij ons meubilair bij de Ruijter. Voor ons is dit een vertrouwd adres met alleen maar goede ervaringen. De keuze is groot en wij konden met onze smaak altijd bij jullie terecht. Dat geldt voor het eetmeubilair, meubilair in de woonkamer en kasten. Leuk is het dat 2 van onze 3 zoons dit najaar bij jullie zijn geslaagd.

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Goede ontvangst in de winkeliers bere

Wij zijn heel goed geholpen door dhr. Niko van de Leolux afdeling. Wij zijn nog steeds blij dat we zijn kleuradvies hebben opgevolgd. Ook de mogelijkheid om een stoel mee te nemen om in de thuis... Wij zijn heel goed geholpen door dhr. Niko van de Leolux afdeling. Wij zijn nog steeds blij dat we zijn kleuradvies hebben opgevolgd. Ook de mogelijkheid om een stoel mee te nemen om in de thuis situatie te bekijken, was heel verhelderend.

van der weiden

Niets bijzonders

neen

Peter de Koter

Het was een hele goede ervaring.De omgang met de verkopers was uitermate klantvriendelijk.
De uitleg was zeer goed.De aflevering van de meubelen was ook prima in orde
Ik was dus heel...
De uitleg was zeer goed.De aflevering van de meubelen was ook prima in orde
Ik was dus heel tevreden.

C van Duijvenvoorde

Goed geholpen en bezorgd een dikke pluim.

Nee. Weet niks