Bent u tevreden over de klantvriendelijkheid?
Hoe beoordeelt u de kennis van de medewerk(st)ers?
Hoe heeft u het contact met dit bedrijf ervaren?

John Warmenhoven

Al eerder meubels besteld en nu weer en wederom alles prima geregeld.

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Bij de vorige meubels en kasten bij levering gelijk filt er onder gedaan( voor makkelijk schuiven) en nu bij de leolux fauteuils gelijk op afleverbon gezet dat er weer filt onder moet bij leveren.... Bij de vorige meubels en kasten bij levering gelijk filt er onder gedaan( voor makkelijk schuiven) en nu bij de leolux fauteuils gelijk op afleverbon gezet dat er weer filt onder moet bij leveren. Prima meedenken vinden wij dat.

En bij eerste gesprek werd de persoon weggeroepen voor een andere klant en gelijk koffie aangeboden voor het ongemak.
En iedereen is hulpvaardig

Maaike van Houdt

In de winkel goed geholpen. Bij levering werd de bank overekening de vloer geschoven waardoor we veel krassen op onze vloer. Dat was erg jammer. Websitem nooit bezocht dus kan ik ook niet beoordelen

Ik heb alles als goed ervaren,op tijd geleverd en keurig in elkaar gezet en alle verpakking materiaal weer keurig mee terug genomen!
Top.

Totaal beeld is goed!

B de Jong

We hebben goede ervaring met de Ruijtermeubel ( mooie winkel)

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Heeft ook nog belangstelling voor je klacht ,ook na een jaar

Zeer goed geholpen. Personeel denkt met je mee als je iets speciaals wilt. Meubels waren ruim voor de verwachte datum binnen.

Jan van den Born

De verkoop door Mary Plug was uitstekend. Hele lang gewacht op de bank, maar zijn uiteindelijk erg blij met het resultaat.

Verkoopster

Erg klantvriendelijk.

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Na de levering is er gebeld of alles in orde is. Erg aardig vonden wij.

F. van Poecke

De ervaring, bij aankoop en levering zijn me zeker goed bevallen.Deskundig en correct.

zie aanhef.

Mooie winkel met prachtige toonzaal, kortom een juweeltje. In eerste instantie prettig geholpen door een wat oudere vrouw voor een TV kast. Bijna de knoop doorgehakt en de bestelling gedaan tot de... Mooie winkel met prachtige toonzaal, kortom een juweeltje. In eerste instantie prettig geholpen door een wat oudere vrouw voor een TV kast. Bijna de knoop doorgehakt en de bestelling gedaan tot de verkoopster ineens 500 euro meer wilde hebben voor de kast. het was een foutje zei ze. Na van onze kant te hebben medegedeeld dat dit toch erg duur was en dat een andere winkel goedkoper kan (we konden haar de mail laten zien, want we gaan niet over één nacht ijs met zo'n dure kast), werd dit gelijk afgewimpeld met de mededeling dat die winkel de regels overtrad etc. etc. ze liep gelijk van ons vandaan met de quote; "dan zou ik 'm gelijk daar bestellen." Erg vreemde reactie en behoorlijk onbeschoft om ons dan zomaar te laten zitten. Wij hebben inderdaad de kast besteld via de andere winkel/meubelzaak. We waren 300 euro goedkoper uit uiteindelijk en ontzettend aardig geholpen. Tevens viel het ons op dat de Ruijter meubelen wel erg vasthoudt aan adviesprijzen. Jammer voor deze mooie meubelzaak, het lijkt heel wat, maar personeel is niet erg professioneel. Gemiste kans en gemiste bestelling.

Mooie toonzaal