Bent u tevreden over de klantvriendelijkheid?
Hoe beoordeelt u de kennis van de medewerk(st)ers?
Hoe heeft u het contact met dit bedrijf ervaren?

Goede service en goede toelichting op de banken waaruit je kunt kiezen.

Warme ontvangst

Mooie zaak

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Webzijde is niet door ons gebruikt

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

vriendelijk personeel kent hun vak , de levering van onze diverse delen voor de kamer precies zo als afgesproken

L. Krikke

Prima bedrijf, goed geholpen, aflevering was goed en snel.
Keurig en ervaren personeel.

Prima bedrijf, goed geholpen, aflevering was goed en snel.
Keurig en ervaren personeel.

Wij hebben echter wel een klacht, van de 4 geleverde leren eetkamerstoelen wordt het leer wijdt zowel van de leuning als van de zitting. Wij willen binnenkort bij u hierover reclameren en een stoel als voorbeeld meenemen naar uw zaak.

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Enthousiast en behulpzaam personeel. De prijzen zijn redelijk.
Groot assortiment meubelen. Mooie en ruime zaak. Goed bereikbaar en veel parkeergelegenheid.
Goede service.

Perfect zoals gebruikelijk.

Prima geholpen , misschien wel tijd om te digitaliseren, veel schrijfwerk met kans op fouten.

Groot en divers aanbod

Enorm goed en zeer vriendelijk en meedenkend ervaren !!

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Nee hoor men weet wat ze moet doen ;)

Jan de Jong

De winkel is prettig om rond te lopen en is overzichtelijk ingericht. Personeel is klantgericht maar niet opdringerig.
Helaas is mijn ervaring met de afmontage door de monteurs van de eettafel...
Helaas is mijn ervaring met de afmontage door de monteurs van de eettafel slecht. Ten eerste paste de voet niet. Dit is verholpen door de monteurs, maar helaas op een knullige manier! In plaats van nieuwe gaten voor te boren werd er met geweld grote schroeven in de onderkant van het blad geschroefd. Resultaat kieren tussen het blad en een de dwars steunpunten.

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Klantvriendelijkheid en meedenken van het winkelpersoneel. Mooie voorbeelden van meubelopstellingen in de winkel.

Tienkamp

Wij hebben een zit- en eethoek bij De Ruijtermeubel in de Cruquius gekocht.

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

De klantvriendelijkheid in de winkel was geweldig: er werd alle tijd voor ons genomen en met ons meegedacht. Toen ik een vraag had over de levering heb ik een verkeerd nummer gedraaid, en ben door... De klantvriendelijkheid in de winkel was geweldig: er werd alle tijd voor ons genomen en met ons meegedacht. Toen ik een vraag had over de levering heb ik een verkeerd nummer gedraaid, en ben door het D.C. allervriendelijkst doorverwezen. De heren die de spullen gebracht en geinstalleerd hebben waren heel beleefd en wekten heel netjes.