Hofste

Goede expertise door jarenlange werkervaring en eerlijk advies

Enschede

Mevr. H. Willems

De schoorsteenveger was keurig op tijd. Belde zelfs even van te voren dat hij er over 5 minuten zou zijn. Hij werkte snel, efficiënt en maakte alles keurig schoon. Daarbij gaf hij nog praktisch... De schoorsteenveger was keurig op tijd. Belde zelfs even van te voren dat hij er over 5 minuten zou zijn. Hij werkte snel, efficiënt en maakte alles keurig schoon. Daarbij gaf hij nog praktisch advies hoe te stoken zonder al te veel roetaanslag. Kortom, heel blij met deze schoorsteenveger!

Oisterwijk

O. de Goeij

Schoorsteenveger Leon was keurig op tijd en heeft zijn werk snel en vakkundig uitgevoerd. Hij gaf ons nog enkele bruikbare adviezen en liet de openhaard keurig schoon achter. Complimenten.

Arrien (Ommen)

Niels

Wat een kut bedrijf een 1 grote bende achter gelaten kortom nooit meer bellen

Scherpenzeel

Vd manakker

Fijne schoorsteenveger. Legt goed uit wat ze gaan doen werken netjes en snel

Ospel

Jan

Al tweemaal een goed ervaring. Komen afspraken na en komen zelfs eerder als er een gaatje in de agenda valt. Super!

Veenendaal

Johan

Na de afspraak gemaakt te hebben zijn ze vlug gekomen. Omdat het team langer onderweg was hebben ze nog even gebeld met de mededeling dat het helaas iets later werd. Binnen een half uur waren ze er... Na de afspraak gemaakt te hebben zijn ze vlug gekomen. Omdat het team langer onderweg was hebben ze nog even gebeld met de mededeling dat het helaas iets later werd. Binnen een half uur waren ze er en de schoorsteen is netjes geveegd. Keurig opgeruimd en geen rommel gemaakt.

Bennekom

adviesgroep transport&Logistiek

Prima gereinigd en keurig advies

milsbeek

Wilma Van Dijk

Op tijd, snel en schoon gewerkt, keurige prijs en ze nemen volgend jaar zelf contact op, dat scheelt een boel rondbellen en gedoe!

Overasselt

De schoorsteenbrigade

Prima! Zeer goed afspraak te maken, keurig dag voor schoonmaken een herinnering en prima in gedane werkzaamheden

Epe