N. de Jong

Goed geregeld, netjes op de afgesproken dag een half uur van te voren een belletje hoe laat ze er ongeveer zijn en het werk werd netjes gedaan. Fijn dat ze volgend jaar zelf contact opnemen voor een... Goed geregeld, netjes op de afgesproken dag een half uur van te voren een belletje hoe laat ze er ongeveer zijn en het werk werd netjes gedaan. Fijn dat ze volgend jaar zelf contact opnemen voor een nieuwe afspraak.

Enschede

Schepers

Afspraak gemaakt die ze keurig zijn nagekomen + een nieuwe kap omdat er op onze schoorsteen geen goedgekeurde kap zat.

Overdinkel

Marga van Turnhout

De schoorsteenveger was keurig op tijd. Hij heeft met precissie, aandacht, proffesioneel onze schoorsteen geveegd. Na afloop alles keurig schoongemaakt en advies gegeven. Kortom: zeer tevreden!

Oisterwijk

Verhallen

Voor een goede prijs de schoorsteen geveegd. Schoon gewerkt van binnenuit.

Bakel

scheffer

(Bewerkt)

Zeer netjes gewerkt ben zeer tevreden.

oldenzaal

Soerdjbalie

Prima, keurig optijd deskundig geveegd en nieuwe kap gemonteerd. Kan er weer een jaar tegen aan.

Borne

Annelies Beliën

Vandaag de eerste keer onze schoorsteen laten vegen door Erwin.
Vandaag de eerste keer onze schoorsteen laten vegen door Erwin.
Hij legde duidelijk uit wat hij ging doen en werkt snel en netjes. Kamer en kachel schoon achter gelaten. We stonden ervan te kijken hoeveel creosoot uit de pijp kwam! We kunnen weer veilig stoken!
Graag tot volgend jaar Erwin

Son en Breugel

De Grauw

Netjes en snel gewerkt volgens afspraak

Sint Oedenrode

H J van Uden

Al jaren onze vertrouwde schoorsteenveger,Zeer goed en vriendelijk werk.

Boxtel

van der Putten

Zeer netjes gewerkt, mag volgend jaar weer komen.

Deurne