Fam Hamers

Zeer betrouwbaar en vriendelijk in contact. Netjes gewerkt en komt afspraak keurig na. Erg tevreden klant!!

Goirle

Wijers

Netjes gewerkt en redelijke prijs. Wij kunnen weer stoken.

Boxtel

van Bijnen

Super netjes en goed👍

Teteringen

Sprenkels

Afspraak stipt op tijd! Werkt netjes en is professioneel!

Breda

J van Ommeren

De schoorsteen is snel geveegd en heb waardevol advies ontvangen

Hoevelaken

A.Koijen

Goed bedrijf, goede afspraken, eindelijk een betrouwbare schoorsteenveger met goede adviezen.

Raamsdonksveer

van Hooijdonk

Vandaag voor de eerste keer door dit bedrijf de schoorsteen laten vegen. Aardige man, werkt netjes, geen opdringerige verkooppraatjes. Ondanks dat het de eerste keer was dat hij hier kwam, konden we... Vandaag voor de eerste keer door dit bedrijf de schoorsteen laten vegen. Aardige man, werkt netjes, geen opdringerige verkooppraatjes. Ondanks dat het de eerste keer was dat hij hier kwam, konden we de rekening gewoon overmaken.

Rijen

de Greef

Vriendelijke man, werkt efficiënt en schoon

Geldrop

Carla Smeekens

Goede communicatie, er qas een musverstand en dat werd netjes en accuraat opgelost.
Erwin, die jaarlijks onze schoorsteen komt vegen, is een zeer vriendelijke man. Werkt erg netjes en alles is na afloop weer spic en span.

Tilburg

Monique Denissen

Snel, netjes en goed werk.

Gilze