De schoorsteen is snel geveegd en heb waardevol advies ontvangen
Hoevelaken
A.Koijen
Goed bedrijf, goede afspraken, eindelijk een betrouwbare schoorsteenveger met goede adviezen.
Raamsdonksveer
van Hooijdonk
Vandaag voor de eerste keer door dit bedrijf de schoorsteen laten vegen. Aardige man, werkt netjes, geen opdringerige verkooppraatjes. Ondanks dat het de eerste keer was dat hij hier kwam, konden we...Vandaag voor de eerste keer door dit bedrijf de schoorsteen laten vegen. Aardige man, werkt netjes, geen opdringerige verkooppraatjes. Ondanks dat het de eerste keer was dat hij hier kwam, konden we de rekening gewoon overmaken.
Rijen
de Greef
Vriendelijke man, werkt efficiënt en schoon
Geldrop
Carla Smeekens
Goede communicatie, er qas een musverstand en dat werd netjes en accuraat opgelost. Erwin, die jaarlijks onze schoorsteen komt vegen, is een zeer vriendelijke man. Werkt erg netjes en alles is...Goede communicatie, er qas een musverstand en dat werd netjes en accuraat opgelost. Erwin, die jaarlijks onze schoorsteen komt vegen, is een zeer vriendelijke man. Werkt erg netjes en alles is na afloop weer spic en span.
Tilburg
Monique Denissen
Snel, netjes en goed werk.
Gilze
Tjitske Bos
Vlot, vriendelijk, goede service (ondanks dat pinapparaat het niet deed)
Bilthoven
Marco Bentsink
Keurig op tijd volgens afspraak. Netjes gewerkt!
Altforst
Kee
Ze kwamen precies op tijd en werkten snel en netjes.
Amersfoort
Ackerman
Goede snelle service al enkele jaren ervaring ermee