Hele correcte service en prima nateriaal voor een scherpe prijs! Advies was ook van professioneel niveau.
Johan
Goede persoonlijke benadering. Goed advies, zeker niet altijd gericht om alleen te verkopen. Mensen met passie en verstand van zaken. En lekker dichtbij.
Dennis
Altijd goed advies. Vorig seizoen ski's gehuurd, en dit seizoen hetzelfde model kunnen overnemen.
Hellen
Relaxte en open sfeer in deze knusse schuur met groot assortiment en prettige mensen die me hielpen; eerlijk en deskundig, geen poeha.
Jörg Kraus
Opnieuw topservice en top kwaliteit. Heb al meerdere keren ski materiaal gehuurd bij De Skischuur. Deze keer heb ik voor mijn vrouw en 2 kinderen schoenen en ski’s gehuurd. We werden, ondanks drukte...Opnieuw topservice en top kwaliteit. Heb al meerdere keren ski materiaal gehuurd bij De Skischuur. Deze keer heb ik voor mijn vrouw en 2 kinderen schoenen en ski’s gehuurd. We werden, ondanks drukte voor het hoogseizoen, zeer snel en goed geholpen. Super fijn! Afgelopen zomer heb ik voor mijzelf een set uit de verhuur gekocht. Als nieuw en zeer tevreden over. Niets dan lof voor De Skischuur!
Esther
Goede service
Anneke Rodenburg
Wat een vriendelijke mensen nemen ondanks de drukte toch alle tijd voor je. Super!
Gijsbertsen
Geweldig advies bij de skischuur
Herwald
Deskundige advies en ruime keus aan schoenen en skies. Men neemt de tijd om een goed passend set samen te stellen. Ik beveel de skischuur aan bij alles bekenden.
K van de Biezen
Een super leuk contact gehad 4 paar ski's laten slijpen en waxen, maar ook 2 paar hele kleine kinder ski's, alles naar volle tevredenheid. Professioneel gereedschap! We komen zeker terug.