Kennis personeel
9.6/10
Diversiteit in aanbod

Marjan vsm der Heijfem

Prima en vriendelijke bediening.
Prima en vriendelijke bediening.
Ik heb een bstelling geplaatst voor plinten en voorzetplinten met toebehoren geplaatst. Toen ik de bestelling op haalde bleek er een onderdeel te ontbreken. Dit werd snel keurig opgelost met de bijbehorende exuses. Prima??

Geen verbeterpunten te melden

Gezocht op internet

Aangeraden gekregen van een vriend. Zeer tevreden.Groot assortiment, men neemt de tijd om te helpen bij het kiezen.
Prijstechnisch zeer concurrerend. Ik had behoefte aan een deellevering;...
Prijstechnisch zeer concurrerend. Ik had behoefte aan een deellevering; geen probleem.
Dien ik een aanbetaling te doen? "Wat u wilt " hier spreekt vertrouwen uit. Omdat toegezegd werd dat het laminaat thuis bezorgd zou worden, en ik het opgehaald heb, is een bedrag in mindering gebracht.
Bij het ophalen advies gekregen voor de verwerking en ook nog een fles laminaatreiniger meegekregen.
Ben zeer content en zal deze firma aanbevelen bij anderen.

Verbeterpunten of tips winkel

Ik heb niet het gevoel gehad dat ik iets miste in de zaak.
Ook het koffiezetapparaat stond op de goede plaats.

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Via een vriend die daar naar tevredenheid was geweest.

Meuwese

Top goede service

zou niets weten

via kennis

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Ruime keuze aan laminaat. Ook veel betaalbare restpartijen.

Via via

Esther

Bij binnenkomst kregen mijn vriend en ik een kopje koffie aangeboden en mochten vrij rondkijken in de showroom boven. Ik ben goed geholpen door Daniël die meedacht met mijn budget en kundig advies... Bij binnenkomst kregen mijn vriend en ik een kopje koffie aangeboden en mochten vrij rondkijken in de showroom boven. Ik ben goed geholpen door Daniël die meedacht met mijn budget en kundig advies kon geven over de vloeren en hun eigenschappen. Daardoor heb ik een mooie vloer kunnen aanschaffen.

Verbeterpunten of tips winkel

Missschien duidelijker aangeven waar welke afdeling is. Dit is bij binnenkomst niet helemaal duidelijk. Verder geen opmerkingen!

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Via een vriend die goede ervaring heeft met de laminaatoutlet.

Aad Barends klus bedrijf

Helpen jegoed bij de keuze vriendelijk personeel

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Langs de winkel geweest al 6 jaar al mijn laminaat bij hun gekocht ik heb een klus bedrijf en geefmij klanten het advies om bij hun te kopen

Letta Polderman

Fijne winkel,enorme keuze.
Zeer vriendelijke mensen niet opdringerig,zeer kundig met advies.
Kortom zeer klant vriendelijk.
Zeker aan andere vertellen waarom naar deze winkel te...
Fijne winkel,enorme keuze.
Zeer vriendelijke mensen niet opdringerig,zeer kundig met advies.
Kortom zeer klant vriendelijk.
Zeker aan andere vertellen waarom naar deze winkel te gaan.

Nee zeker niet.

Via een zoek machine

Plintje

Prima service en een fijne sfeer!

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Reden er toevallig een keer langs.

Jeannette Kuijer

Outlet prijzen met de service en kennis van een gerenommeerd bedrijf: de ideale combinatie!

nee

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Goede eerdere ervaring na een tip

J. Mous

Op zoek naar click pvc en geslaagd met een restpartij laminaat. Veel goedkoper uit op advies van de verkoper: waar maak je dat mee? Uitstekend!

Google