Kennis personeel
9.6/10
Diversiteit in aanbod

Een leuk bedrijf met vriendelijk en behulpzaam personeel! Een ruime keuze aan mooie en betaalbare kwaliteit laminaat. We hebben het laminaat goed en handig zelf kunnen leggen, door de duidelijke... Een leuk bedrijf met vriendelijk en behulpzaam personeel! Een ruime keuze aan mooie en betaalbare kwaliteit laminaat. We hebben het laminaat goed en handig zelf kunnen leggen, door de duidelijke demonstratie en tips die ons gegeven werden in de outlet.

Verbeterpunten of tips winkel

Niet van toepassing! ? Ga zo door! Wij maken mond op mond reclame!!!

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Wij halen altijd alleen maar bij de laminaat outlet ons laminaat.

M.van Koningsbrugge

Goede en professionele mensen. Correcte en snelle levering van de vloer. Vakmensen die vloer gelegd hebben en alles ook netjes weer opgeruimd hebben. Helemaal top.

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Via kennis die ook zeer tevreden was.

Prima ervaring, heel behulpzaam en goede communicatie

Verbeterpunten of tips winkel

Wellicht airco op de bovenste verdieping plaatsen

Google

Cees & Bea Verschoor

Kopje koffie, mevrouw meneer?
Dat waren de eerste woorden van uw verkoper.
Dat gaf meteen de juiste sfeer weer!
Prima geholpen en wat belangrijk was dat je eerst op ons gemak...
Kopje koffie, mevrouw meneer?
Dat waren de eerste woorden van uw verkoper.
Dat gaf meteen de juiste sfeer weer!
Prima geholpen en wat belangrijk was dat je eerst op ons gemak konden kijken naar het juiste laminaat voor ons.

Niets dan lof.

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Wij stonden geparkeerd voor de Gamma. We zouden laminaat kopen wat we eerder uitgekozen hadden.
Toen belde een vriend van ons om te vertellen ,als jullie laminaat gaan kopen rij dan ook eens naar Laminaat Outlet.
Zodoende kwamen wij in aanraking met Laminaat Outlet.

Alles prima geregeld, goed contact aan de telefoon vooraf en in de winkel , prima advies bij inmeten en afspraken nagekomen.

Verbeterpunten of tips winkel

niet voor de winkel, wel voor de legservice.
afspraak wat te doen indien vragen, bol staan laminaat na verloop van tijd etc.

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

al eerder laminaat gekocht, ik denk gevonden via google, maar rijd er ook vaak langs

hans van wees

Alles keurig op tijd en ook nog goed gelegd door de kundige en vriendelijke vakman.

Ga zo door

Via Google

Uitstekende vriendelijke service
Laminaat mee mogen nemen naar huis om te kijken of het past
Top

Ik werk om de hoek

Sheila Bergman

Prima!

Proefstalen van Quickstep, gratis levering

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Via mijn ouders. Zij hebben daar ook hun vloer gekocht.

J. Klaasse

Laminaat outlet Haarlem heeft bij ons een goede indruk achtergelaten, goede service, vriendelijke personeel en ontzettend veel keuze!

Verbeterpunten of tips winkel

Zorgen dat de interne communicatie iets beter gaat, mijn factuur stond nog niet in het systeem bij ophaal van het laminaat. Terwijl er online besteld was en de orde bevestiging in de mail zat.

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Via internet, door te zoeken op voordelig laminaat.

Laurens

Prettig en meedenkend. Hadden nog geen eerdere ervaring met laminaat laten leggen, maar de keuze was zeer ruim en er werd goed op onze wensen aangesloten

Verbeterpunten of tips winkel

De indeling zou misschien nog iets duidelijker aangegeven kunnen; was ons niet meteen duidelijk wat waar lag.

Via via