Kennis personeel
9.6/10
Diversiteit in aanbod

Familie Kremer

Prima bedrijf. Nu voor de tweede keer laminaat gekocht op dit adres. Snelle communicatie, denken mee.
Prettig parkeren, helpen je met inladen als dat nodig is.

Geen!

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Vanwege vorige verhuizing, via internet gevonden.

Nadine hollander

Veel keus, vrijwel onmiddellijk een mooie en goeie vloer gevonden voor een super prijsje! Erg vriendelijk personeel dat je direct komt helpen en goed kan adviseren. Erg tevreden :)

Ik woon in de buurt

J Wijkhuizen

Top service vriendelijk geholpen en niet opdringen heel belangrijk

Niks

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Mijn ouders waren vroeger klant bij corja tapijt dus van vroeger zodoende zijn we daar weer terecht gekomen voelt vertrouwd

Alex van de Poll

Ruime keuze, scherpe prijzen, goede service en vriendelijk behulpzaam personeel

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Eerdere aankopen in het verleden

Christian Geertsma

Zeer vriendelijk personeel en een ruim overzichtelijk assortiment. Het parkeerterrein achter de winkel is erg handig en ruim voor het inladen van de spullen.

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Door eerder aankopen en goede ervaringen

Naomi

Inmiddels diverse aankopen gedaan bij LaminaatOutlet. Vloerbedekking, trapbekleding, laminaat en plinten. Iedere keer worden we weer met veel plezier en vriendelijkheid geholpen. Vloerbedekking en... Inmiddels diverse aankopen gedaan bij LaminaatOutlet. Vloerbedekking, trapbekleding, laminaat en plinten. Iedere keer worden we weer met veel plezier en vriendelijkheid geholpen. Vloerbedekking en trapbekleding hebben jullie er prachtig ingelegd. Er wordt netjes gewerkt en achteraf wordt alles schoon opgeleverd.

Verbeterpunten of tips winkel

Op dit moment kan ik geen verbeterpunten bedenken.

Via familie

Nvi, herman

Duidelijke afspraken, goede prijs en snelle service

Geen idee

Bekend uit de buurt

Ronaldhalderman

Een heerlijke winkel met goed personeel ben geholpen door Arno uit zandvoort en dit was de tweede keer dat ik laminaat bij jullie hebben gehaald en de service was weer top ook h e t mee denken van... Een heerlijke winkel met goed personeel ben geholpen door Arno uit zandvoort en dit was de tweede keer dat ik laminaat bij jullie hebben gehaald en de service was weer top ook h e t mee denken van de juiste prijs en kleur was weer top kan iedereen jullie aanraden zou zeggen ga zo door

Door de buren

Sterre Hoek

Laminaat Outlet is al jaren een favoriet bij onze familie: meerdere studentenwoningen en later meer permanente woningen zijn voorzien van het prachtige laminaat van Laminaat Outlet! Ik ga nu weer... Laminaat Outlet is al jaren een favoriet bij onze familie: meerdere studentenwoningen en later meer permanente woningen zijn voorzien van het prachtige laminaat van Laminaat Outlet! Ik ga nu weer verhuizen en heb opnieuw een super mooie vloer voor een goeie prijs kunnen bemachtigen. De werknemers zijn super lief en ik kreeg zelfs een gratis fles schoonmaakmiddel en beschermend materiaal voor onder mijn meubels mee naar huis bij de bestelling. Toppers! Komen hier zeker in de toekomst weer een vloer halen!

Verbeterpunten of tips winkel

Ik zie geen verbeterpunten, de service is top en uitgebreid aanbod!

Ouders

Mary Collignon