Kennis personeel
9.6/10
Diversiteit in aanbod

M. van der Esch

Een winkel binnenkomen waar je vriendelijk begroet wordt en deskundig geinformeerd wordt is een unicum. Laminaat Outlet Haarlem kenmerkt zich, naast een zeer ruim assortiment, door vriendelijkheid... Een winkel binnenkomen waar je vriendelijk begroet wordt en deskundig geinformeerd wordt is een unicum. Laminaat Outlet Haarlem kenmerkt zich, naast een zeer ruim assortiment, door vriendelijkheid en deskundigheid. Daardoor prima ervaringen opgedaan en een aanrader voor iedereen die een goede (laminaat) vloer zoekt.
Beadnkt voor jullie hulp en adviezen.
Martin van der Esch

Nee, houden zo!

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Via mijn dochter die eveneens zeer te spreken was over de adviezen, de tijd die genomen werd om te helpen bij het maken van een keuze.

Snelle en correcte service! Waarbij nog echt service wordt verleend aan de klant.

Er is een ruim aanbod in alle prijsklassen.

Via een bekende

P. Haselager en E.J.M. Haagstam

We konden lang niet vinden waar we naar op zoek waren, maar bij Laminaat Outlet namen ze de moeite om met ons mee te zoeken. Uiteindelijk hebben we de vloer gevonden die we graag wilden!

Via google

F. Wolkers

Ik kwam kijken voor PVC laminaat en ben toen uitstekend geholpen en heb de juiste keuze kunnen maken ook de juiste kleur.
Ook de juiste plinten op kleur erbij. op tijd geleverd en alles zat...
Ook de juiste plinten op kleur erbij. op tijd geleverd en alles zat erbij. Nabestelling is binnen een paar dagen binnen en ook de service is goed. Volgend jaar 2017 gaat ik nog een pvc laminaat vloer leggen op begane grond en deze vloer haal ik weer zeker bij Laminaat Outlet in Haarlem.

Verbeterpunten of tips winkel

Het jongere personeel wat beter inlichten over de afspraken met klanten, zodat je ze aan de telefoon heb de ordenummer weten te vinden.

Cindy Meijer

Erg prettig, zeer geduldig! Ik heb denk ik wel 4 keer een ander soort plank mee naar huis genomen, om te kijken welke ik nou wilde. Het maakte hun niks uit! Dat was wel fijn....

Verbeterpunten of tips winkel

Nee, ben niks negatiefs tegengekomen...

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Ik rijd er bijna 3 keer in de week langs en was wel eens naar binnengelopen...

Anouschka de Ruiter

Zeer ruime keus, vriendelijk personeel die niet opdringerig waren (daar irriteren wij ons altijd aan), we werden ook erg goed geholpen in onze keus. Een echte aanrader wat ook betaalbaar is :-)

Via familie

Robert

In 1 woord is Laminaat outlet te Haarlem voor ons LEVENS REDDEND geweest! Buiten de uitstekende kwaliteit van de producten en de uitmuntende vakkennis waren deze mensen ontzettend klantvriendelijk... In 1 woord is Laminaat outlet te Haarlem voor ons LEVENS REDDEND geweest! Buiten de uitstekende kwaliteit van de producten en de uitmuntende vakkennis waren deze mensen ontzettend klantvriendelijk en meedenkend met ons.
Wij kregen heel onvewacht vervroegd de sleutel van onze nieuwbouw woning nabij Zaltbommel en moesten alles hals over kop regelen met een strakke planning. Geen enkele vloer specialist kon ons hierbij helpen. Laminaat outlet te Haarlem wel! En ze waren zelfs bereid om helemaal naar Zaltbommel te komen om alles netjes te leggen voor ons op korte termijn en in 1 dag!
De ontspanning kwam weer terug in onze verhuis stress. Super service en en alles voor een mooi bedrag! Nog altijd deze mensen erg dankbaar voor alles!

via via

Bianca Herman

Wat een geweldige service, super mooi laminaat en vriendelijk personeel.
Prijs super en kwaliteit van het laminaat ook.
Ik zou iedereen aanbevelen om hier laminaat te kopen.

Via vrienden

Monique uit Beverwijk

Wij hebben wederom onze laminaat vloer gekocht voor mijn huisje bij LaminaatOutlet te Haarlem. Onze vorige vloer van het merk Balterio wordt nu meegenomen voor onze bovenverdieping. Dit keer... Wij hebben wederom onze laminaat vloer gekocht voor mijn huisje bij LaminaatOutlet te Haarlem. Onze vorige vloer van het merk Balterio wordt nu meegenomen voor onze bovenverdieping. Dit keer gekozen voor het merk Hoomline. Ik weet zeker dat ik hier net zo van zal genieten. Bijzonder vriendelijk personeel en wij zijn voorzien van deskundig advies. De winkel heeft bovendien erg veel keuze. Echter raad ik je aan op het laminaat zelf te bekijken in de showroom dit kan een beetje afwijken als de kleur op de website. Ik blijf de winkel aanbevelen aan vrienden en kennissen.

Verbeterpunten of tips winkel

De lichtval van de winkel op de laminaatvloeren. Het zou fijn zijn als er een testplank ligt die je in de buitenlucht kan bekijken voor de kleurval.

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Ik rij er met de bus altijd langs naar mijn werk en zag ook een link staan via Marktplaats.

Jeffrey van der Flier

Ik kan deze zaak aan iedereen aanbevelen! Vandaag laminaat opgehaald, door 2 man personeel geholpen met het overplaatsen in de auto! Wat een top service!
De kwaliteit is ook erg goed, het...
De kwaliteit is ook erg goed, het leggen van laminaat is erg makkelijk!

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Ik ben via mijn zwager hier terecht gekomen, hij had hier ook goede recensies over.