Kennis personeel
9.6/10
Diversiteit in aanbod

Online proefstalen besteld en daarna een grote bestelling gedaan. Alles werd keurig ingepakt volgens afspraak geleverd en de vloer ligt er heel mooi in.

Via collega

Sallo

Wat een fijne winkel. Ik ben erg goed geholpen. Vooral het personeel is erg aardig en behulpzaam.

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Via vrienden die hier een vloer hadden gekocht en daar erg enthousiast over zijn.

Martin slootweg

Prima geholpen met het uitzoeken van ons laminaat. Heel veel keus en alles is op voorraad dus ze kunnen snel leveren.

Via internet Google

Vriendelijk te woord gestaan goede uitleg van materialen en veel tijd en aandacht dingen die je op zoek ben
niet opdringerig kan rustig over nadenken als je niet zeker weet van een kleur combinatie en kan je geadviseerd worden
wat je wensen zijn ik ben erg tevreden over wat ik gekozen heb en gevraagd had voor advies

Verbeterpunten of tips winkel

misschien drinken neerzetten en koekjes voor klanten op drukke dagen

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

dat wist ik zelf van vroeger

Ruth

Ik wil vooral een groot compliment maken naar het personeel. Iedereen is erg aardig en behulpzaam. Ik ben denk ik wel 10x langs geweest om het juiste laminaat uit te kiezen. Het was geen enkel... Ik wil vooral een groot compliment maken naar het personeel. Iedereen is erg aardig en behulpzaam. Ik ben denk ik wel 10x langs geweest om het juiste laminaat uit te kiezen. Het was geen enkel probleem om een staaltje mee te nemen. Elke keer heeft het personeel mij erg goed geholpen en advies gegeven.

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Via een vriendin en ik fiets er vaak langs.

Evelien van bezu

Goede service, wordt ook met je meegedacht.

Via internet

Annelien van der Heide

Prettig om ongestoord de gehele collectie te kunnen bekijken. Nadat we onze keus hadden bepaald werden we zeer vriendelijk en professioneel geadviseerd omtrent bijpassende plinten etc., waarbij het... Prettig om ongestoord de gehele collectie te kunnen bekijken. Nadat we onze keus hadden bepaald werden we zeer vriendelijk en professioneel geadviseerd omtrent bijpassende plinten etc., waarbij het kopje koffie niet ontbrak.
Lof ook voor het meedenken en de persoonlijke benadering!

Zou het niet weten.

Via Google.

Mw.A.Puts

Ik ben uitmuntend, mensvriendelijk, deskundig geholpen met goede service. Zeker aan te raden voor ouderen en chronisch zieken, waar ze extra service geven en erg behulpzaam. Het betreft afdeling... Ik ben uitmuntend, mensvriendelijk, deskundig geholpen met goede service. Zeker aan te raden voor ouderen en chronisch zieken, waar ze extra service geven en erg behulpzaam. Het betreft afdeling Haarlem.

Verbeterpunten of tips winkel

Voor mij is alles goed en de winkel overzichtelijker met vriendelijk personeel; in Haarlem.

Via Google opzoeken.

Eva

Laminaat Outlet heeft een zeer gevarieerd aanbod in allerlei verschillende prijsklassen.
Ook voor ons was er iets betaalbaars bij. We hebben eigenlijk in relatief zeer korte tijd onze mooie vloer gevonden. Inmiddels is hij gelegd en de kamer is er ENORM van opgeknapt.
Het personeel is buitengewoon vriendelijk en service gericht. Ze geven je de tijd en ruimte om zelf te kijken en overleggen maar staan ook klaar als je vragen hebt. Toen we eenmaal gekozen en afgerekend hadden, heeft een van de medewerkers zelfs geholpen alles in de auto te laden.
De vloer ligt pas anderhalve maand ofzo, dus over de kwaliteit kan ik tot nu toe nog weinig kwijt (haha vooralsnog lijkt het allemaal prima hoor). Maar de service is in elk geval prima!

Verbeterpunten of tips winkel

Ik zou het eerlijk gezegd niet weten. Het personeel was kundig en vriendelijk, de toilet was schoon, het laminaat is geweldig en de koffie was ook erg fijn! :)
Ik zou zeggen: Ga zo door.

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Gevonden op google. Zoekopdracht: goedkoop laminaat

JvG

OK, eerlijk is eerlijk, ik was op mijn hoede. Bij de naam van de winkel dacht ik niet alleen aan 'goedkoop', maar ook aan hijgerige medewerkers die je van alles in de maag proberen te splitsen.... OK, eerlijk is eerlijk, ik was op mijn hoede. Bij de naam van de winkel dacht ik niet alleen aan 'goedkoop', maar ook aan hijgerige medewerkers die je van alles in de maag proberen te splitsen. Magnetronnetje erbij meneer? Omdat de waarschijnlijk aantrekkelijke prijzen voor mij toch belangrijk waren, waagde ik de gok.

Hoe anders was de werkelijkheid! Ontzettend vriendelijke mannen op zaterdagochtend die ook nog eens mijn rennende kids rustig wisten te krijgen. We kregen alle ruimte en rust om rond te kijken en alleen toen we er om vroegen werden we (met veel humor) van goed advies voorzien. We mochten zelfs een plank meenemen naar ons nieuwe huis om de kleur te 'proberen'. Uiteindelijk de bestelling geplaatst en deze werd soepel verwerkt. Van alle materialen was voldoende en dat is ook fijn. Goeie rekenaars! Inmiddels ook laminaat voor een andere verdieping gekocht. Zelfde positieve ervaring.

Niet alleen ben ik van mijn 'Outlet'-vrees af, maar ik kan LaminaatOutlet Haarlem nu ook met veel overtuiging aanbevelen bij vrienden en bekenden. Wat ik inmiddels al gedaan heb.

Google