Kennis personeel
9.6/10
Diversiteit in aanbod

Hanny Hilbers

Fijne ruime zaak. We werden heel vriendelijk geholpen, en kregen rustig de tijd om rond te kijken. Ruim assortiment, en we zijn geslaagd.

Zo blijven!!!!

Internet

Anouk

Vriendelijk en bekwaam

Regelmatig langs gereden.

Sonja de Graaff

Vriendelijk personeel. Had niet echt advies nodig, omdat ik precies wist welke ik moest hebben.

Niet echt

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Wij hebben een aantal jaar geleden ook laminaat bij "laminaat outlet" gekocht en zijn daar nog steeds tevreden over.

Van der Putte

Hele aardige en vriendelijke mensen in de winkel. Ze helpen je goed op weg, denken mee en hebben veel kennis van zaken. De kwaliteit van de producten is goed en divers. We hebben al eerder een vloer... Hele aardige en vriendelijke mensen in de winkel. Ze helpen je goed op weg, denken mee en hebben veel kennis van zaken. De kwaliteit van de producten is goed en divers. We hebben al eerder een vloer bij hen gekocht en heel ons netwerk koopt inmiddels bij laminaat outlet vanwege de goede service. Aanrader!

Geen verbeterpunten.

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Via vrienden die enthousiast waren

Wyckelsma ae !

Zeer duidelijke afspraken keurige offerte en werken heel netjes en ruimen alles netjes op 👍

Verbeterpunten of tips winkel

Nee hoor alles zeer goed te zien ruime en mooie zaak !

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Reden er langs met de fiets en zochten vloer bedekking en zijn toen binnen terecht gekomen en hebben afspraken gemaakt en zijn zeer tevreden over het resultaat !

Ad Janssens

Bijzonder goed.

Reeds lang bekend

Nawras Rachid

Goed 😊

Verbeterpunten of tips winkel

Alles klopt het wat een top zaak

Langs gereden

S. Blijenberg

Ontzetten goed geholpen, er werd echt met mij meegedacht. Veel keuze hebben ze.

Ontzetten goed geholpen, er werd echt met mij meegedacht. Veel keuze hebben ze.

Zowel de laminaat vloer als de pvc visgraat klik is perfect gelegd inclusief plinten. Geen klachten, alleen maar complimenten.

Geen!

Mond tot mond reclame

Victor Jansen

Zeer tevreden. Heel breed assortiment, kon gewoon een hele plank als monster meenemen.

Verbeterpunten of tips winkel

Kan hier niets voor verzinnen

Via via.

Nelly de Theije/Tonnie Joosten

Als ze je na een maand nog herkennen....dat zegt wel wat! Hele vriendelijke behulpzame medewerkers, die niet opdringerig zijn. Wij zijn een paar keer terug geweest omdat we steeds twifelden en weer... Als ze je na een maand nog herkennen....dat zegt wel wat! Hele vriendelijke behulpzame medewerkers, die niet opdringerig zijn. Wij zijn een paar keer terug geweest omdat we steeds twifelden en weer nieuwe stalen mee konden nemen. Omdat ons gevoel meteen bij het eerste contact goed was zijn we trouw bij deze winkel gebleven, Toppers zijn het,

eigenlijk geen

google