Kennis personeel
9.6/10
Diversiteit in aanbod

Jeroen Visser Experience Fitness

De ervaring was net als 14 jaar geleden weer top! Ik vertelde de dame in de winkel dat ik in mijn vorige relatie ook bij jullie een vloer had gekocht. Op het moment dat er een vloer nodig is waren... De ervaring was net als 14 jaar geleden weer top! Ik vertelde de dame in de winkel dat ik in mijn vorige relatie ook bij jullie een vloer had gekocht. Op het moment dat er een vloer nodig is waren jullie bij mij meteen top of mind, omdat het toen ook een zeer prettige ervaring was. Wij hadden een keuze gemaakt en de zeer vriendelijke dame in de winkel wees ons erop de om de plank mee te nemen naar huis om het in het licht bij ons thuis te bekijken. Dit was echt top. De volgende dag de vloer besteld bij ook een zeer vriendelijke meneer. Al met al weer een zeer prettige ervaring bij jullie organisatie met een heerlijke bak koffie. Wij zijn blij! Tot over 14 jaar of eerder als het nodig is. Ga zo door jullie doen het super goed. Groetjes Jeroen Visser

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

In het verleden ook een vloer bij jullie gekocht

Koenen

Zeer vriendelijk en goede service

Internet

M Bloem

Prettige winkel

Via Google

Saskia Fiolet

Goed advies en merkbare positieve ervaring

Verbeterpunten of tips winkel

Afhalen nogal onpersoonlijk, qua afhandeling kan dit beter. Om klanttevredenheid te behouden zou het fijn zijn dat personeel je begroet met naam omdat zij je bestelling kennen nadat je in de winkel... Afhalen nogal onpersoonlijk, qua afhandeling kan dit beter. Om klanttevredenheid te behouden zou het fijn zijn dat personeel je begroet met naam omdat zij je bestelling kennen nadat je in de winkel je bestelling hebt geplaatst.

Via mijn partner

van Dijk

Heel vriendelijk en deskundig personeel

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Wij hebben eerder een vloer gekocht die goed bevallen is

Nancy Teutscher

Goed advies gekregen.

Verbeterpunten of tips winkel

Meer voorbeeld vloeren beneden maken.

Via Google

Charlotte

Uiterst goede service

Niks

Google

Julia Wittebrood

Voor eebln Outlet zitten er nog best prijzige vloeren tussen, maar gelukkig ook een hele hoop leuke prijzen. Mooie vloer uitgezocht en het personeel was erg behulpzaam! Niet de eerste keer dat we... Voor eebln Outlet zitten er nog best prijzige vloeren tussen, maar gelukkig ook een hele hoop leuke prijzen. Mooie vloer uitgezocht en het personeel was erg behulpzaam! Niet de eerste keer dat we geweest zijn en ook zeker niet de laatste keer!

Verbeterpunten of tips winkel

Niet overal stonden prijzen bij, niet heel erg maar een beetje onhandig.

Via een kennis

Amy Noordink

Fijne zaak met ruime kuizen en super vriendelijke mensen! In de afgelopen week zeker 4 keer geweest en telkens weer fijn en gezellig geholpen!

Verbeterpunten of tips winkel

Eigenlijk zeer weinig. Ik had de winkel als tip gekregen van een vriend en zou deze tip zeker weer delen met andere!

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Via een kennis die in de bouw zit

Erwin van Bentum

Werd weer heel vriendelijk geholpen en de prijs was ook aantrekkelijk.

Ruimere openingstijden

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Een paar jaar geleden ook al eens geweest.