Kennis personeel
9.6/10
Diversiteit in aanbod

Erik Menger

De twee bovenverdiepingen hebben we een half jaar gelden voorzien van vloeren van LaminaatOutlet, ziet er super strak uit. Afgelopen weekend de benedenverdieping gelegd. Eindresultaat is erg mooi,... De twee bovenverdiepingen hebben we een half jaar gelden voorzien van vloeren van LaminaatOutlet, ziet er super strak uit. Afgelopen weekend de benedenverdieping gelegd. Eindresultaat is erg mooi, zeker met de plinten die we erbij hebben gekozen.

via kennis op school

R. Frencken

Prettig, na lekkage in de (open) keuken moesten wij een keuze maken. Ons 15 jaar oude Quickstep laminaat was helaas niet meer leverbaar. Het personeel heeft ons geholpen de opties te bekijken.... Prettig, na lekkage in de (open) keuken moesten wij een keuze maken. Ons 15 jaar oude Quickstep laminaat was helaas niet meer leverbaar. Het personeel heeft ons geholpen de opties te bekijken. Uiteindelijk hebben wij de gehele woonkamer en de keuken vervangen zonder in plaats van de keuken aan te helen met een plak afdekstrip.

Geen!
De winkel oogt niet strak, maar dat is juist de charme

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

We kenden het van langs rijden en eerdere goede ervaringen.

Itha

Walter R.

Zeer goede service

Via internet

Daan Glandorf

We hebben de eerste keer de stalen mee kunnen krijgen zodat we de vloeren op ons gemak konden vergelijken in onze eigen woning. Nadat we een keuze hadden gemaakt, zijn we zeer snel, vriendelijk en... We hebben de eerste keer de stalen mee kunnen krijgen zodat we de vloeren op ons gemak konden vergelijken in onze eigen woning. Nadat we een keuze hadden gemaakt, zijn we zeer snel, vriendelijk en deskundig geholpen.

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

We rijden er regelmatig langs naar ons werk

Itha

Zeer tevreden

Via familielid

Yazan Azan

De laminaat die ik heb gekocht was van goed kwaliteit. Ik zou het zeker aanbevelen aan anderen.

Verbeterpunten of tips winkel

De service en de kwaliteit van jullie laminaat is heel goed. Ik heb niet echt verbeterpunten voor jullie.

Via mijn buurman in Haarlem

Olof

Top

Google

Jan

Vriendelijk en goedkoop! Gebeld en dezelfde dag nog laminaat in huis.

Niet van toepassing

Google