Kennis personeel
9.6/10
Diversiteit in aanbod

Monique

Mooie winkel veel soorten vloer gewoon top!

Verbeterpunten of tips winkel

Ik zou de drempels in de winkel verlagen want mijn vader viel bijna

Via internet

Caressa van Eis

Goede service, vriendelijk personeel, veel keuze in laminaat, pvc etc. Boven liggen laminaat voor de show op de grond met veel licht, erg fijn en je krijgt ook een betere beeld van de laminaat en... Goede service, vriendelijk personeel, veel keuze in laminaat, pvc etc. Boven liggen laminaat voor de show op de grond met veel licht, erg fijn en je krijgt ook een betere beeld van de laminaat en daardoor heb ik laminaat gekocht (Milano XXL Fiona). Honden zijn welkom om te testen. Laminaat outlet heeft ook goede prijs/kwaliteit. Ik kan laminaat outlet zeker aanbevelen. Mijn broer heeft in februari/maart 2021 ook laminaat gekocht bij Laminaat Outlet en is zeker tevreden over.

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Reden toevallig langs en zag laminaat outlet winkel en mijn broer heeft ook laminaat bij jullie gekocht deze voorjaar 2021.

Henk Metz,

Vaak langs gereden en nu we een laminaat vloer zochten zijn wij maar eens binnen gaan kijken. Verbaasd dat het groot en overzichtelijk is. Top geholpen.

Verbeterpunten of tips winkel

Misschien een klein zitje om alle indrukken in te laten werken.

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Als Haarlemmer bekend met Laminaat Outlet, dus even binnen stappen.

Elja

Goed! Vriendelijk en goeie service

Verbeterpunten of tips winkel

Voorals nog heb ik die niet

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Ik kom er al voor de 3e keer. Ik denk dat ik het jaren terug via internet heb gevonden

Mitchel

Fijne service

Chantall & Brian Aleven

Wauw! Wat een Fijne winkel!! Het of lang geleden dat ik zo'n winkel ervaren heb die zo klantgericht, warm, gastvrij en experts in hun werk zijn!! Je ziet oprecht de hechte band tussen het team, wat... Wauw! Wat een Fijne winkel!! Het of lang geleden dat ik zo'n winkel ervaren heb die zo klantgericht, warm, gastvrij en experts in hun werk zijn!! Je ziet oprecht de hechte band tussen het team, wat doorstraalt naar de klanten. Dit gepaat met de enorm lieve hondjes die iedereen vanuit huis meenemen maakt dit een zaak die mij altijd bij zal blijven staan!! Keep it up guys ?, hiermee onderscheiden jullie jezelf meer dan jullie dat waarschijnlijk zelf in kunnen schatten. Don't change because the world changes, stay humble and normal so you can make an difference! Zoals Klaverblad in hun reclame ook zegt; 'Als je maar lang genoeg gewoon blijft, word je vanzelf bijzonder'.. Liefs, Brian & Chantall

Geen!

Laminaat oplet Haarlem

Goede ervaring

Erg klant vriendelijk

Via mond reclame

K. Rademaker

Allereerst zijn we heel fijn en vakkundig geholpen door de medewerker in de winkel, Enno. Met alle geduld heeft hij ons geholpen aan onze droomvloer. Nu de vloer ligt zijn we helemaal gelukkig.... Allereerst zijn we heel fijn en vakkundig geholpen door de medewerker in de winkel, Enno. Met alle geduld heeft hij ons geholpen aan onze droomvloer. Nu de vloer ligt zijn we helemaal gelukkig. Vakkundig gelegd door twee hele vriendelijke jongens. De mooiste visgraat vloer die onze woning een prachtige nieuwe look heeft gegeven. Superblij mee!!

Verbeterpunten of tips winkel

Zelfs de koffie is goed, ik zou het niet weten.

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Via vrienden zijn we getipt!

Melanie Raphaela

Vriendelijke mensen

Verbeterpunten of tips winkel

De klant zo blijven benaderen hoe jullie dat doen

Via facebook

Peter Doorduin

Duidelijk advies en goede prijs

Verbeterpunten of tips winkel

Wellicht de afspraken omtrent afhalen op bon vermelden zodat de klant dat kan nalezen en naar kan handelen.