Kennis personeel
9.6/10
Diversiteit in aanbod

Johan Boelé

Wij zijn voor de 6e keer weer goed geslaagd voor een nieuwe vloer bij de Laminaat Outlet! Het is fijn om zelf rond te lopen op zoek naar een mooie vloer waarbij je altijd om advies kan vragen. Er... Wij zijn voor de 6e keer weer goed geslaagd voor een nieuwe vloer bij de Laminaat Outlet! Het is fijn om zelf rond te lopen op zoek naar een mooie vloer waarbij je altijd om advies kan vragen. Er wordt meegedacht wat betreft ondervloer, plinten e.d. zodat je in een bezoek direct klaar bent om een nieuwe vloer te leggen.
Daarnaast altijd vriendelijke en gastvrije mensen, kids krijgen vaak een cadeautje uit de grabbelkist.

Geen!

Ervaringen van eerdere aankopen

Lisa van aken

Heel goed geholpen!

Nvt

Via een vriend

Schravendijk

Wordt met veel kennis en plezier geholpen, zonder dat de "verkoper" in je nek hijgt. Voor advies, vragen, of tips hebben ze een goed luisterend oor en een eerlijk antwoord. Wij komen er graag!!!

Vooral doorgaan zo!!!

Terugkerende klant

Esther & Eric Lucke

Prachtige vloer door twee geweldige vakmannen (Peter en Ryan) gelegd. Over een half jaar willen we ook de tweede verdieping laten leggen, dus komen we zeer zeker weer terug.
Groet, Esther&Eric...
Groet, Esther&Eric , Velserbroek

N.v.t.

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Mijn vrouw vond jullie via internet.

N. de Jager

Prima, vriendelijk geholpen.

Verbeterpunten of tips winkel

Personeel verteld niet altijd dezelfde informatie. Dat kan verwarrend zijn voor de klant. Is uiteindelijk zonder problemen goed gekomen.

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Via Google en plaatselijke bekendheid.

Nienke de Vries

Goed advies, goede service en fijn personeel

Via een eerdere order/google

Cora van der Ham

Super goeie service en heel goed advies. Fijn ontvangst. We voelde ons echt welkom. Ook lieten ze ons lekker op ons gemakje zoeken

Via Facebook

Rene van der Werff

Een prettige ervaring, je wordt goed geholpen en je krijg het juiste advies.

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Via Eno is oude kennis van mijn vrouw

Mischa Plug

Fijne verkoper, goed en duidelijk geholpen, kwamen ter plaatse kijken, kregen proefstukjes mee, kortom niets op aan te merken!

Via een kennis

Jeff Leito

Meerdere malen langs geweest en elke keer weer uitstekend geholpen. Ik heb hier laminaat gehaald voor het huis van mijn nicht en dat is mij zo goed bevallen dat ik hier ook laminaat en plinten voor... Meerdere malen langs geweest en elke keer weer uitstekend geholpen. Ik heb hier laminaat gehaald voor het huis van mijn nicht en dat is mij zo goed bevallen dat ik hier ook laminaat en plinten voor mijn eigen huis heb gekocht.

Vriendelijke medewerkers en altijd top service!

Google