Kennis personeel
9.6/10
Diversiteit in aanbod

E Bulters

Zeer tevreden. Ziet er fantastisch uit, duidelijke communicatie en afspraken. Een aanrader!

x

via een kennis

Scharrenborg Henk

Voor de 2de keer een mooie vloer gekocht ,zeer vriendelijk geholpen en komen later in het jaar nog terug om vloer voor de hal uit te zoeken .

Verbeterpunten of tips winkel

Geen tips ,gewoon zo blijven ..

Nvt

M jeursen

Fijne winkel! Laten je eerst lekker zelf kijken zodat je even rustig rond kan kijken wat er is. En dan kan je aangeven of je hulp nodig hebt en dan komt iemand helpen. Ik vind het een fijne winkel... Fijne winkel! Laten je eerst lekker zelf kijken zodat je even rustig rond kan kijken wat er is. En dan kan je aangeven of je hulp nodig hebt en dan komt iemand helpen. Ik vind het een fijne winkel met veel keuze in alle prijscategorieën. Voor ieder wat wils.

Ga zo door!!

Google.

Maartje Grond

Vriendelijke ontvangst, goede service bij uitkiezen, veel keus en aangename sfeer :)

Internet

Debora Kunst

Hele fijne service, totaal niet opdringerig en denken erg goed met jouw wensen. Dank!

Verbeterpunten of tips winkel

Geen negatieve punten ontdekt!

Via vrienden en familie

Marion van den Berg

Vriendelijke ontvangst en goed deskundig advies

Via een kennis

Patrick

Prima. Het personeel van vriendelijk en deskundig. Ben zeer te spreken over de prijs kwaliteit verhouding. Bij de aanschaf van laminaat kreeg ik nog een fles laminaat reiniger en strip kras vilt... Prima. Het personeel van vriendelijk en deskundig. Ben zeer te spreken over de prijs kwaliteit verhouding. Bij de aanschaf van laminaat kreeg ik nog een fles laminaat reiniger en strip kras vilt mee. Wat een service. Bij een andere zaak heb ik daar vorig jaar nog extra voor moeten betalen.

Via een kennis

M. Vijzelaar

Prima advies, mooie vloeren, enorme keuze uit plinten.

Verbeterpunten of tips winkel

Een daglichtlamp zodat je de kleur in de winkel goed kunt bekijken.

Komen hier al jaren.

A. Kwakkel

Gevonden via internet, op locatie geweest. Ruime sortering, goed advies. vriendelijk personeel, snelle levering, zeer tevreden.

Verbeterpunten of tips winkel

eigenlijk niet, ervaring was zeer positief

via Google

Perfect