Kennis personeel
9.6/10
Diversiteit in aanbod

Rob van der Zwaan

Zeer goede informatie. Weet wat de klant wil en bieden betaalbare vloeren.

Verbeterpunten of tips winkel

Zeker geen verbetering punten gevonden. Dit niveau vasthouden en dan blijft het een top winkel.

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Met de auto voorbij gereden en toen is het ons opgevallen.

Vriendelijke service, ook voor mensen die geen verstand hebben van laminaat! Goed advies gekregen en prachtig laminaat gevonden.

Via familie

Hemmen

Voor de 2e keer laminaat gekocht, dus goede ervaring met deze winkel. Klacht bij vorige aankoop heel goed opgelost.

Verbeterpunten of tips winkel

Er is veel variatie aan laminaat, maar toch hebben veel hetzelfde motief. Wij waren op zoek naar iets anders dan dat, wel gevonden maar veel minder keus daarin.

Internet.

Diepeveen

Wederom fijn samengewerkt met de mensen van de laminaat outlet. In het bijzonder complimenten voor Wessel en Eddy, die zeer behulpzaam en professioneel ons huis weer wat mooier gemaakt hebben!

Bekende naam in Haarlem

Mooie vloeren, zag er ook allemaal goed uit en de koffie was top :)

Verbeterpunten of tips winkel

Geen klagen was allemaal goed en overzichtelijk. Werd ook hard gewerkt om de kachel weer aan de gang te krijgen.

Via bekende

Janine

Ongeveer een week geleden liepen we de zaak binnen. We oriënteerden ons op een pvc-vloer voor onze nieuwe vakantiewoning in Lunteren. Opvallend plezierig en deskundig werden we geadviseerd door Enno... Ongeveer een week geleden liepen we de zaak binnen. We oriënteerden ons op een pvc-vloer voor onze nieuwe vakantiewoning in Lunteren. Opvallend plezierig en deskundig werden we geadviseerd door Enno en ongevraagd kregen we meteen een vloerdeel mee om in het nieuwe huis rustig te bekijken en over na te denken. Vandaag kwamen we terug en hebben we de vloer besteld. Op dezelfde prettige en deskundige wijze geholpen en te woord gestaan. Dit keer door Daniël. Die ons meteen een heerlijk kopje cappuccino aanbood! Hoe fijn is het om goed te worden geholpen wanneer je nog erg twijfelt? Top gedaan heren, we verheugen ons nu al op de nieuwe vloer en zijn er van overtuigd dat we de juiste keus hebben gemaakt!

Gewoon zo doorgaan!

via internet

J.A.C. Mens

Wij hebben vorige week onze vloer opgehaald. We zijn hier netjes geholpen en we hebben voor een leuke prijs de vloer kunnen kopen.

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Via google (zoeken van een shop in de buurt)

E de vries

Goed en snelle service . Erg tevreden.

Via kennis

Danielle Rabelink

Heerlijk bedrijf. No nonsens, op je doel af en voldoende voorraad om meteen mee te kunnen nemen.

N.a.v eerdere aankopen.

Jim Meyer

Top Service & Goed personeel en juist advies !

Verbeterpunten of tips winkel

heb ik niet, ben goed geholpen dus tevreden ;)

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Via een kennis die al vaker wat gekocht heeft bij jullie & goede ervaringen had !