Kennis personeel
Diversiteit in aanbod

Kevin oomen

Uitstekend geholpen.snelle service.

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Al eens eerder laminaat gekocht

Prevost

Erg vriendelijk personeel en helpen je graag

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Ik woon vlakbij heb al eerder laminaat gekocht bij jullie

Peter Hugtenburg

Vandaag 70 m2 laminaat gekocht en daarbij vriendelijk geholpen, duidelijke uitleg, goed advies en geen opdringerig verkoop verhaal. Net als een paar jaar geleden, niks veranderd. Direct mee kunnen... Vandaag 70 m2 laminaat gekocht en daarbij vriendelijk geholpen, duidelijke uitleg, goed advies en geen opdringerig verkoop verhaal. Net als een paar jaar geleden, niks veranderd. Direct mee kunnen nemen en nu klikken maar😉

Geen. Alles is duidelijk

Eerder geweest

Amal el Abbadi

Hi!
Hi!
Supper ontvangen! Heel spontaan en je voelt je gelijk welkom door alle teamleden ( dat is echt uniek) komt heel gemeend over! Leuke praatjes gehad en vakkundig advies gekregen. Koffie smaakte ook heerlijk tijdens het vaststellen van de keuze. Ga zo door heren!

Verbeterpunten of tips winkel

Ik kende de winkel zelf niet, door mond tot mond reclame ben ik hier toevallig bij terecht gekomen. Wellicht meer adviteren, mijn mond zal iniedergeval ook spreken mocht iemand wat nodig hebben.

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Via een vriendin van me zus die toevallig ook langs de winkel reed en naar binnen liep om te kijken.

M. Dekker

Enorme keus, zeer vriendelijk geholpen. We mochten showroomsamples meenemen om thuis te kijken of de kleur beviel. Service is top.

Al eerder aankoopmhier gedaan

Ellen

Vriendelijk personeel, neemt de tijd, denkt met je mee, maar geeft niet een druk dat er gekocht moet worden. Wat ik erg fijn vond is dat ik een plank mee naar huis mocht mee nemen, zodat ik kan... Vriendelijk personeel, neemt de tijd, denkt met je mee, maar geeft niet een druk dat er gekocht moet worden. Wat ik erg fijn vond is dat ik een plank mee naar huis mocht mee nemen, zodat ik kan kijken of het goed matcht.

Via een kennis

Nuriye Cetin

Zeer vriendelijk geholpen super👍
Ben twee weken geleden in de winkel geweest om te kijken wat voor winkel het was. Voelde gelijk goed.
Winkel heeft een zeer breeden assortiment en...
Zeer vriendelijk geholpen super👍
Winkel heeft een zeer breeden assortiment en kwaliteit goed betaalbaar voor iedereen.
Ben toen door een dame aangesproken of ze me kon helpen ( achter af ben ik achter gekomen nu dat deze dame Paula heet ) mijn complimenten voor je benadering. Goed advies meegekregen en hoe ik het moest berekenen en waar ik moest opletten . Dit was ook de reden dat Ik terug ben gekomen opnieuw om mijn laminaat te kopen.
Eenmaal binnen drie heren die aanwezig waren allemaal even vriendelijk opnieuw goed geholpen en met mooi prijs mijn laminaat gekocht.
Bedankt heren zal zeker mijn vrienden advieseren om bij jullie te kopen.
Nu wordt het volgende week bezorgd dit is ook geregeld top 👍 zorg minder.
Nuriye Cetin

Verbeterpunten of tips winkel

Ga zo door met ze alle niks aan te merken dit is jullie kracht als goed team met elkaar te werken.

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Altijd langs rijden en was nu nieuwsgierig om ik opzoek was naar laminaat.

Groot aanbod, alles goed zichtbaar tentoongesteld.
Personeel uiterst vriendelijk en behulpzaam.

geen.

Via Google

Veel keuzes door groot assortiment . Vriendelijk en kundig te woord gestaan.

Via vriendin

Tim&Ting

Goede prijs/kwaliteit van de producten en uitstekende service. Denkt mee met de klant en adviseert over de te kiezen producten.

Verbeterpunten of tips winkel

De winkel zelf is goed om laminaat te vergelijken plus we kregen een gehele plank mee om thuis nogmaals te kijken/vergelijken. Pluspunt is dat je bij laminaat-outlet niet een klein stukje laminaat... De winkel zelf is goed om laminaat te vergelijken plus we kregen een gehele plank mee om thuis nogmaals te kijken/vergelijken. Pluspunt is dat je bij laminaat-outlet niet een klein stukje laminaat krijgt als bij bijv. gamma/karwei dit maakt een nieuwe vloer voor beter zichtbaar als voorbeeld. Wat de winkel goed doet qua uitstraling valt te verbeteren voor de website, hier is voor vrijwel al het laminaat 1 foto beschikbaar, welke weinig inzicht geeft in de daadwerkelijke uitstraling. Enkele foto's icm plinten en verschillende kleuren muren zouden al een stuk beter zijn, de foto's op de tv in de showroom verdienen ook meer aandacht aangezien dit duidelijk laat zien hoe het er bij mensen thuis uit komt te zien.

Via Google: Laminaat Haarlem