Kennis personeel
9.6/10
Diversiteit in aanbod

Overzichtelijke winkel met een groot aanbod.
Winkel is goed te bereiken met parkeren voor de deur.
Overzichtelijke winkel met een groot aanbod.
Winkel is goed te bereiken met parkeren voor de deur.
Behulpzamen mannen die een goede en snelle service verlenen waardoor ik snel en tevreden met een nieuwe vloer de zaak uitliep.

NOPE!

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Op advies van mijn aannemer!

Kaat je

Fijne winkel goede showroom veel keuze

Via via

Veel keus en erg mooi laminaat

via familie

Goed geholpen, mooi laminaat

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Gezien in Haarlem, positieve feedback gehoord van vrienden

Aksakalli

Op 1 september jl. hebben wij als gezin Laminaat Outlet Haarlem bezocht. Het is een ruime zaak met veel parkeergelegenheid. Ook voor de kinderen was er een kinderspeelhoek zodat mijn vrouw en ik... Op 1 september jl. hebben wij als gezin Laminaat Outlet Haarlem bezocht. Het is een ruime zaak met veel parkeergelegenheid. Ook voor de kinderen was er een kinderspeelhoek zodat mijn vrouw en ik rustig konden kijken naar de vele soorten laminaat. We zijn heel goed geholpen door Paula en haar collega en uiteindelijk ook geslaagd. We zijn zeer tevreden over het laminaat en over de medewerkers. We zijn in de watten gelegd met cappuccino, limonade en speeltjes voor de kinderen. Echt een top zaak! Bedankt Paula! We komen gauw weer langs voor plinten want die zijn we vergeten.

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Gezocht op internet naar tegel laminaat.

Mul

Goed geholpen in de winkel!
Vriendelijke dame bood ons bakkie koffie aan en mochten 3 stalen meenemen om te kijken thuis!
Andere dag laminaat gekocht bij vriendelijke meneer en goed...
Goed geholpen in de winkel!
Andere dag laminaat gekocht bij vriendelijke meneer en goed geholpen met inladen en advies!
Mooie vloer en betaalbaar!

Zelf gezien in waarderpolder

Prettige service, kundige mensen, goed advies, veel keuze en goede prijzen
met brengservice

nee

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

via internet met zoeken op laminaat Haarlem

Femniek

Wat een leuke organisatie, zo snel en goed geholpen en op een laagdrempelige manier. Erg blij met de nieuwe vloer.

Verbeterpunten of tips winkel

Nee, die zie ik niet het is echt een prima bedrijf met betaalbare goede vloeren.

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Zit in mijn stad en via Euroklus onze aannemer, maar ik kende ze daarvoor ook al wel.

De waal

Onwijs veel keuze voor een leuke prijs

Via via

We Create Walls bv

Uitstekend geholpen, juiste prijs en goed advies, samples geen probleem , snelle afhandeling

Al eerder vloer gekocht