Kennis personeel
9.6/10
Diversiteit in aanbod

Prettige winkel met aardig personeel en leuke prijzen !

Verbeterpunten of tips winkel

Blijf gewoon lekker doorgaan zoals jullie nu doen, niets op aan te merken !

Google en de buren

Vriendelijke en deskundige benadering. Erg veel uiteenlopende voorraad. Goed om afspraken mee te maken

Via Google

Debbie den Adel

Ontzettende mooie vloer uitgekozen voor een prachtige prijs. We moesten een uurtje rijden maar het ontvangst was leuk en tijdens onze cappuccino werden de spullen in de auto gelegd. Wat een service.... Ontzettende mooie vloer uitgekozen voor een prachtige prijs. We moesten een uurtje rijden maar het ontvangst was leuk en tijdens onze cappuccino werden de spullen in de auto gelegd. Wat een service. Ik ben helemaal happpy! Groetjes Debbie den Adel uit Woudrichem

Via google

Van hanja

Zeer goed en klantgericht
Geven goede adviezen
Heb ook al medere mensen laminaat outlet aanbevolen

Verbeterpunten of tips winkel

Nee jullie doen het perfect

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Reed er toevallig langs en sinas dien ben ik klant

R Rijke

Wij hebben een hele goede ervaring met Laminaat Outlet, omdat we vakkundig zijn geholpen. De sfeer is prettig. De winkel ziet er netjes uit.

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Doordat we er regelmatig langs rijden.

p.h.kok

Ik vind het een hele fijne winkel want je word goed geholpen en het is ook nog gezellig.Een grote keuze van alles wat.TOP

niks aan veranderen .Prima zo

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Op advies van andere mensen

Stephanie Baars

Helemaal top! Van te voren geweest ter inspiratie geweldig de mogelijkheid gekregen onze eerste drie keuzes mee te nemen om te kijken wat we het mooiste vonden staan in ons huis. Per toeval de... Helemaal top! Van te voren geweest ter inspiratie geweldig de mogelijkheid gekregen onze eerste drie keuzes mee te nemen om te kijken wat we het mooiste vonden staan in ons huis. Per toeval de juiste aantal m2 voor een pvc restpartij geweldig wij zijn helemaal bij!

Helemaal niks top service

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Wonen in haarlem en daardoor bekend

Kolleman

Zeer ruim aanbod, vriendelijk en deskundig personeel. Heerlijke koffie!

Via vrienden en familie

Sebastiaan

Prettige communicatie en hulp van de medewerkers

Verbeterpunten of tips winkel

Op het moment dat ik de winkel bezocht (op een extreem warme dag) was het boven niet uit te houden. Wellicht verstandig om airco te plaatsen.

Geadviseerd door vrienden

We hebben de laatste tijd meerdere aankopen gedaan bij de winkel. We zijn elke keer vriendelijk en eerlijk geholpen. Alles is soepel en glad verlopen. We hebben geen klachten dus kunnen niet... We hebben de laatste tijd meerdere aankopen gedaan bij de winkel. We zijn elke keer vriendelijk en eerlijk geholpen. Alles is soepel en glad verlopen. We hebben geen klachten dus kunnen niet oordelen hoe daarmee omgegaan word.
Maar gezien de eerlijke adviezen en tijd en aandacht verwacht ik dat dat ook wel goed zal zijn. Topwinkel!

Verbeterpunten of tips winkel

In de zomermaanden is het verschrikkelijk heet in de toonzaal boven. Misschien een of meerdere ventilatoren?

Langsgereden