Kennis personeel
9.6/10
Diversiteit in aanbod

Boaz Poolman

Goede hulp in de winkel en snelle bezorging. Helemaal top!

Verbeterpunten of tips winkel

Administratie. Ik kreeg in eerste instantie het verkeerde laminaat mee. Was wel zo weer opgelost.

Via via.

Galina

Fijne winkel! Ze denken met je mee, helpen je met een keuze maken en zorgen voor een snelle levering!

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Ben er wel eens langs gereden en toen ik een vloer nodig had ben ik eens gaan kijken.

Meijer

Best shop in town

Een kennis

Judith

Afgelopen week waren mijn vriend en ik in de showroom bij LaminaatOutlet om een restpartij pvc-klikkurk te bekijken. We zijn daar ontzettend goed geholpen en geadviseerd door Daniël. Ook de... Afgelopen week waren mijn vriend en ik in de showroom bij LaminaatOutlet om een restpartij pvc-klikkurk te bekijken. We zijn daar ontzettend goed geholpen en geadviseerd door Daniël. Ook de collega's waren vriendelijk en er hing een leuke sfeer. De prijs was superscherp en we kregen advies waarvan ik denk: hier spreekt iemand met verstand van zaken én zijn hart op de juiste plaats. En het allerliefste: ze gaven ons zomaar een lift naar Haarlem CS omdat het was gaan regenen en we te voet waren vanaf treinstation Haarlem Spaarnwoude. Vrijdag a.s. wordt onze bestelling bezorgd, we kijken ernaar uit!!

Verbeterpunten of tips winkel

Tot nu toe zijn we 100% tevreden. Ik ben normaal gesproken behoorlijk kritisch maar kan nu echt niks bedenken.

Via Google.

Jeffrey

Leuke winkel met ruime keuze! Goede meewerking en een uitstekende service.

Verbeterpunten of tips winkel

Misschien al het aanbod van de verschillende vloeren bij elkaar zodat je direct bij bijvoorbeeld al het laminaat bent nu lag het verspreid door de hele winkel, wat ik ook logisch vind want zo zie je... Misschien al het aanbod van de verschillende vloeren bij elkaar zodat je direct bij bijvoorbeeld al het laminaat bent nu lag het verspreid door de hele winkel, wat ik ook logisch vind want zo zie je wel het hele aanbod meteen.

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Via de meedewerker Daniel, ik zag het via facebook

Rik Hermsen

Maakt absoluut hun belofte niet waar levert krom laminaat beloofd om het terug te nemen maar op het moment dat het zover is geven ze niet thuis

Ja belofte waarmaken

Google

Reactie De Vloerenzaak:

Zonder bewijs kunnen we het product niet beoordelen. Zodra u ZELF de pakken weggooit kunnen wij het ook niet beoordelen en dus ook niet terug nemen en geen pakken vergoeden.

Ike Makansi

De mensen van Laminaat Outlet hebben ons heel goed geadviseerd. Wij zijn bij Laminaat Outlet terechtgekomen omdat onze dochter ook heel goede ervaring met hen had en heel tevreden was. Aardig en... De mensen van Laminaat Outlet hebben ons heel goed geadviseerd. Wij zijn bij Laminaat Outlet terechtgekomen omdat onze dochter ook heel goede ervaring met hen had en heel tevreden was. Aardig en vakkundig.

Verbeterpunten of tips winkel

Helaas was er geen mogelijkheid het laminaat op korte termijn door Laminaat Outlet te laten leggen. Jammer

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Via onze dochter die laminaat gekocht heeft bij Laminaat Outlet en het heeft laten leggen

Charles van Petegem

Heel goed en duidelijk advies waarbij niet altijd het duurste product als beste keus word aangeraden. Duidelijke afspraak vooe aflevrinf die ook op tijd geleverd werd.

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Mond op mond reclame via dochter

Familie Bedeker

Prettige service...
men geeft er vakkundig advies, de mensen weten waar ze het over hebben.
en tegelijkertijd laat men u op uw gemak uw keus bepalen zonder opdringerig te zijn..
En...
Prettige service...
men geeft er vakkundig advies, de mensen weten waar ze het over hebben.
En niet te vergeten..... heel veel laaggeprijsd klasse laminaat, en erg veel keus.

via internet

Ed van Noordt

Onze ervaring is heel goed, en dat gevoel hadden we 7 jaar geleden ook al,vandaar dat we deze keer ook met gierende banden hier heen gegaan zijn, voor nieuw laminaat.
De mensen die er werken...
De mensen die er werken hebben er echt verstand van, en maken heerlijke koffie!
Ze helpen je echt goed!??Bedankt!

Verbeterpunten of tips winkel

Nee.....gewoon lekker zo normaal blijven!??

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Winkel gezien na bezoek ikea