Kennis personeel
9.6/10
Diversiteit in aanbod

Daan Nicolai

Meerdere malen een vloer en plinten gekocht. Altijd top geholpen en vakkundig advies. Daarbij is de prijs ook nog eens laag. Aanrader voor iedereen!

Via een kennis

Familie (Vera) van der Zijden

Op een dag dacht Dominique:
ik zou graag kruipen gaan
deze vloer is wel erg oud…
kan ik hier wel op staan

zo namen vader en moeder hem mee
naar dé...
Op een dag dacht Dominique:
ik zou graag kruipen gaan
deze vloer is wel erg oud…
kan ik hier wel op staan

zo namen vader en moeder hem mee
naar dé Laminaat Outlet
een grote winkel aan de Oudeweg
hoi-hoi, wat een pret

zij zagen hier vele vloeren
in de mooiste kleuren en maten
een waar Dominique op knoeien kan
en slijtvast, zonder gaten

en daar was de perfecte vloer
planken van licht eiken
of Dominique van 8 maanden nu kruipen gaat
dat zou nog moeten blijken

op een dag werd Dominique wakker
en wat zag hij daar
de vloer van licht eiken in de kamer
hoi-hoi, het was klaar

hij probeerde en oefende
en o wat voelt dat stevig aan
vader en moeder keken op
en zagen hem zo de kamer doorgaan.

Verbeterpunten of tips winkel

Niets, goede service! Het laten leggen was snel en heel goed gebeurd, reuze fijn!

Google.

Linda Spreeuw

Fijne winkel en personeel! Er is veel keuze en je kan er rustig rond kijken. Geen opdringerig personeel, gaat allemaal heel relaxed. Ook mag je van alles een voorbeeld mee nemen om thuis te... Fijne winkel en personeel! Er is veel keuze en je kan er rustig rond kijken. Geen opdringerig personeel, gaat allemaal heel relaxed. Ook mag je van alles een voorbeeld mee nemen om thuis te kijken/vergelijken. Wij zijn er voor de 2de keer geweest en allebei de keren super goed geslaagd.

Verbeterpunten of tips winkel

Het is waarschijnlijk heel lastig om te veranderen maar misschien meer daglicht creëren in de winkel. Dat kan je alles toch beter zien. Daar zijn ook speciale lampen voor. ( mijn man is... Het is waarschijnlijk heel lastig om te veranderen maar misschien meer daglicht creëren in de winkel. Dat kan je alles toch beter zien. Daar zijn ook speciale lampen voor. ( mijn man is elektricien, vandaar dat ik dat weet ;-))

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Mijn man rijdt er iedere dag langs als hij van en naar zijn werk toe gaat.

Peter moet

ik vond het zeer prettig om te kopen bij jullie
ik vond het zeer prettig om te kopen bij jullie
Heel goed en gezellig geholpen er wordt je niks opgedrongen en goed met je meegedacht en de koffie is ook nog lekker als wij weer wat nodig hebben komen wij zeker terug en gaan wij niet naar die grote onpersoonlijke bouwmarkten dus tot snel??

Verbeterpunten of tips winkel

Nee sorry eigenlijk niet vonden het een gezellige ervaring

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Via mijn dochter die had ook laminaat bij jullie gekocht en vond jullie service ook perfect

Tessa

Hele goede attente service en veel verschillende soorten laminaat en parket! Erg goed geholpen door Bas. Een jongen die geen "nee" verkocht en dacht in oplossingen in plaats van beperkingen waardoor... Hele goede attente service en veel verschillende soorten laminaat en parket! Erg goed geholpen door Bas. Een jongen die geen "nee" verkocht en dacht in oplossingen in plaats van beperkingen waardoor ik nu een prachtige vloer heb liggen door het hele huis voor een leuke prijs. Super blij mee!

Verbeterpunten of tips winkel

Tip: Advies over benodigdheden, tips & tricks etc wanneer je de vloer zelf gaat leggen.

Google

We zijn in de winkel prima geholpen. Laminaat halen wij later pas op

Nvt

Via een kennis

Gastvrij en zeer vriendelijk

Vrienden

Hartelijke ontvangst en vriendelijke medewerkers. Top prijzen

Langs rijden

Robert wiersma

2e keer een vloer gehaald bij de laminaat outlet!! Super goede kwaliteit en service!! Ze behandelen je met het feit of het hun eigenvloer is die gelegd gaat worden.!! Met zorg en kennis!! Keep... 2e keer een vloer gehaald bij de laminaat outlet!! Super goede kwaliteit en service!! Ze behandelen je met het feit of het hun eigenvloer is die gelegd gaat worden.!! Met zorg en kennis!! Keep goining ??

Verbeterpunten of tips winkel

Geen idee tot nu toe!!???

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Woonachtig in haarlem. Rij er vaak langs!! Je hoort ook vaak de laminaatoulet vallen in de wandelgangen

J ten Hove

We werden heel prettig geholpen en kregen het (uitstekende) advies om eerst enkele plankdelen mee naar huis te nemen om daar dan te beter te kunnen beslissen. Wat uitstekend bevallen is.

via google