Kennis personeel
9.6/10
Diversiteit in aanbod

Dirk de Jong

Prima! Goeie service, eerlijke prijs en vriendelijke ontvangst!

Sandra Klous

Vriendelijke en relaxte medewerk(st)ers, heerlijke koffie van versgemalen bonen, ruim assortiment laminaat en daarnaast ook voor iedere prijsklasse een mooie vloer.

Ga zo door!

Google

Corine Eckhard

Mooie winkel, veel keus, aardig geholpen. Wij zijn zeer tevreden!

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

We reden er toevallig langs.

Stephan Haas

Vriendelijke service, lekker de ruimte om zelf te kijken. Denken mee.

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Via een kennis met goede ervaringen

L. van der Linden

Ontzettend tevreden over de service van Laminaat Outlet! Behalve dat het een overzichtelijke grote zaak is, is het personeel ook erg behulpzaam en vriendelijk.
In augustus mijn laminaat...
In augustus mijn laminaat uitgekozen waarbij ik uitgebreid persoonlijke hulp kreeg met het maken van de keuzes. Vervolgens hebben ze mijn vloer een aantal maanden (totdat ik het nodig had in december) kosteloos in de opslag bewaard. Prijs-kwaliteit verhouding ook erg goed. Kortom: voor mij was het het absoluut waard om van Den Haag naar Haarlem te rijden voor deze zaak!

Verbeterpunten of tips winkel

In plaats van hamburgers en friet een gezond broodje aanbieden op de zaterdagmiddag?! ;-)

Via een kennis

Ed de Vries

Ik ben het afgelopen jaar dakloos geweest. Een treurige situatie die zelfs op 14 oktober het Haarlems dagblad haalde. Met behulp van de medewerkers een prachtige betaalbare vloer uit gezocht. Een... Ik ben het afgelopen jaar dakloos geweest. Een treurige situatie die zelfs op 14 oktober het Haarlems dagblad haalde. Met behulp van de medewerkers een prachtige betaalbare vloer uit gezocht. Een topzaak! Medewerkers, heel erg bedankt!

Verbeterpunten of tips winkel

Er is veel keuze. Maar ik geen opmerkingen of zaken die beter konden. Hulde! Ga zo door!

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Google en ik reed er vaak langs op de fiets!

L. Emmerik

Ontzettende vriendelijke en deskundige medewerkers. Denken echt met je mee en aan alles zie je dat ze hun klanten echt waarderen en voorop stellen. Absoluut een top zaak!

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Eerdere ervaring mee gehad. Toen ook zo tevreden.

Uitstekende service

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

via via, kende het bedrijf al een tijdje

Aardige personeel, werd heerlijke koffie aangeboden en kon vinden waarop wij opzoek waren

Verbeterpunten of tips winkel

Op geven moment was het een beetje lastig hulp te vinden in de magazijn

Klant

Redesio

Het ging lekker snel en werd goed geholpen.

Verbeterpunten of tips winkel

Als er een pallet vast gemaakt moet worden goed opletten of de kartonnetjes er tussen zitten want anders beschadigd het laminaat.

Werk er om de hoek.