Kennis personeel
9.6/10
Diversiteit in aanbod

Bij binnenkomst van de winkel werden we al heel vriendelijk begroet en al lopend door de winkel werden we steeds aangesproken en geholpen. Omdat we best van humor houden en de medewerkers hier goed... Bij binnenkomst van de winkel werden we al heel vriendelijk begroet en al lopend door de winkel werden we steeds aangesproken en geholpen. Omdat we best van humor houden en de medewerkers hier goed op inspeelden hebben we dus echt gelachen met ze. Omdat we niet gelijk konden beslissen kregen we een strook laminaat mee zodat we thuis konden kijken en later in de week konden bestellen. Ook bij het bestellen werden we snel geholpen en het laminaat lag zo in de auto omdat de medewerker ook meehielp. Echt top! Vooral de gezellige, gemoedelijke sfeer zou ons zeker weer terug laten keren en de grote keuze in laminaat natuurlijk. Wat ik echt top vond is de bovenverdieping, hier kun je een goed idee krijgen hoe het laminaat er uitziet als het op de grond ligt en kun je combineren met vloerbedekking oid.

x

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Doordat ik door de Waarderpolder reed en het uithangbord al vaak had zien hangen, tot nu toe geen laminaat nodig gehad.

R.A. kiek

Prima geholpen, ze denken met je mee.
Goede prijs, kwaliteit verhouding.

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Langs gereden met de auto

R van Bruggen

Ik moest tapijt hebben voor de kamer van mijn dochter. Eerst naar kwantum, Leen Bakker, Carpet Right geweest.
Toen naar Laminaat Outlet. Verschil: erg goede prijs/kwaliteit verhouding....
Toen naar Laminaat Outlet. Verschil: erg goede prijs/kwaliteit verhouding. Eerlijke service (meedenken ivm prijs en doel), snelle leertijd en heel belangrijk: goede communicatie.

Verbeterpunten of tips winkel

Geen, fijne winkel. Geen tapijt op rol, maar met deze levertijden is dat ook niet nodig.

Online

Pension Blankebil

Zeer fijne winkel en personeel, denken met je mee. Goed bereikbaar en P plaatsen voor de deur.

Kennis

Pension Blankebil

Kennis

Vriendelijk personeel en prettig geholpen

via een kennis

Joanna

A very friendly personnel (10 points). Quite an assortment. Competitive prices and a convenient location.

Google

Karin Douw

Erg goed en vriendelijke bediening
En leuke prijzen en service

Via mijn vriend

m.j.kaagman

Topwinkel! net en snel geholpen!

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

zit bij mijn werk in de straat

Grote winkel ; groot assortiment; goed geholpen; aardig en humor hebbend personeel hou ik van

Verbeterpunten of tips winkel

Personeel kan eerder vragen of mensen hulp nodig hebben

Via een kennis