Kennis personeel
9.6/10
Diversiteit in aanbod

Esther Jochems

Wij hebben een zeer goede ervaring met LaminaatOutlet, vriendelijk en goed geholpen door Jeroen en Herald die allebei veel kennis van zaken hadden. Je merkte dat het verdere personeel achter de... Wij hebben een zeer goede ervaring met LaminaatOutlet, vriendelijk en goed geholpen door Jeroen en Herald die allebei veel kennis van zaken hadden. Je merkte dat het verdere personeel achter de balie veel plezier had in hun werk!

Aly Donkers

Bij binnenkomst word je netjes welkom geheten. Je mag rustig zelf rondkijken. Heb je vragen worden die vriendelijk en met kennis van zaken beantwoord. Mocht zelfs een laminaat plank/staal mee naar... Bij binnenkomst word je netjes welkom geheten. Je mag rustig zelf rondkijken. Heb je vragen worden die vriendelijk en met kennis van zaken beantwoord. Mocht zelfs een laminaat plank/staal mee naar huis nemen om te kijken hoe die stond. Volgende dag hebben wij ons uitgezochte laminaat gekocht. Zeer behulpzame medewerkers hebben ons geholpen om het in onze auto te krijgen. Kortom prima service!

Verbeterpunten of tips winkel

Die kan ik niet bedenken.

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Via onze zoon die in Haarlem woont en net zelf laminaat had gekocht bij Laminaat Outlet.

Conny Helemigh

Zeer prettige ervaring, de vriendelijkheid van de medewerkers is een compliment waard. Het kopje koffie/thee dat wordt aangeboden geeft je een welkom gevoel

Irene Klein Link

Deskundig personeel, divers aanbod. Klantgericht en snel contact.

Via Google.

Happy customer

Ervaren en vriendelijk personeel, we komen er al jaren en zullen hier altijd onze eerste keus hebben om iets nieuws uit te zoeken.

Verbeterpunten of tips winkel

Een tip zou kunnen zijn het laminaat te ordenen op prijs of kleur en/of waar te gebruiken - woonkamer of slaapkamer etc.
Zo ontstaat er voor de klant meer overzicht wat er allemaal te koop is.

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Uit ervaring, we hebben al vaker laminaat gekocht.

R.C. Snoek

Prima voorlichting over verschillende ondervloeren tbv verschillende laminaat en ondergronden.
Klant vriendelijke personeel.

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Door de reclame op het pand en de auto

Wilhelmina staete

Aardige mensen goede adviezen en zeer veel keus van soorten laminaat

Peter t gilde

Wij zijn erg vriendelijk geholpen, erg fijn dat wij eerst op ons gemak rond konden kijken zonder direct aangesproken te worden.
Goed advies gekregen van vriendelijke medewerkers, voor een...
Goed advies gekregen van vriendelijke medewerkers, voor een leuke prijs een erg mooie vloer gekocht.

Verbeterpunten of tips winkel

Nee geen tips of verbeter punten

Via internet

F brasser

Wij zijn bijzonder goed geadviseerd,het viel ons op dat er een zeer grote keus was.je slaagt altijd wel omdat er in elke prijsklasse wel wat te vinden is.wij zullen deze winkel dan ook bij onze... Wij zijn bijzonder goed geadviseerd,het viel ons op dat er een zeer grote keus was.je slaagt altijd wel omdat er in elke prijsklasse wel wat te vinden is.wij zullen deze winkel dan ook bij onze vrienden en kennissen aanraden.
Mvg. Fam. Brasser

X

Google

Rob Lammertink

Fijne zeer ruim opgezette zaak en sfeer waar je je prachtig kunt oriënteren op je keus omdat je niet hoeft te kiezen uit stalen maar er ruime keuze is uitgelegd met goede belichting waardoor de... Fijne zeer ruim opgezette zaak en sfeer waar je je prachtig kunt oriënteren op je keus omdat je niet hoeft te kiezen uit stalen maar er ruime keuze is uitgelegd met goede belichting waardoor de kleuren ook zijn zoals ze zijn

Verbeterpunten of tips winkel

infra structuur in verband met parkeren

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Al diverse vloeren gekocht voor zeer diverse kamers ook in het verleden vanaf dag 1 en altijd alles op geruime hoeveelheid voorradig.Dat maakt samen met een goed advies en een scherpe prijs dat je... Al diverse vloeren gekocht voor zeer diverse kamers ook in het verleden vanaf dag 1 en altijd alles op geruime hoeveelheid voorradig.Dat maakt samen met een goed advies en een scherpe prijs dat je graag terug komt.