Kennis personeel
9.6/10
Diversiteit in aanbod

Van der Kreeft

Een aantal maanden gelden in de showroom geweest om een laminaatvloer uit te zoeken. Uiteindelijk een hele mooie partij laminaat gevonden en zowaar voor een zacht prijsje besteld. Aangezien we 2... Een aantal maanden gelden in de showroom geweest om een laminaatvloer uit te zoeken. Uiteindelijk een hele mooie partij laminaat gevonden en zowaar voor een zacht prijsje besteld. Aangezien we 2 maanden later pas de sleutel van onze nieuwe woning kregen was het niet mogelijk on het gelijk mee te nemen, maar het was helemaal geen probleem om de partij veel later op te halen. Personeel was vriendelijk, ook voor de kinderen. Bedankt voor de service

Verbeterpunten of tips winkel

Geen verbeter tips! Succes met de zaak!

Wim Schalkwijk

In een woord uitstekend

Verbeterpunten of tips winkel

heb ik niet wij vonden dat we goed en efficient zijn geholpen

google

FRANS EN MARIEKE VAN BREUGEL BAARS

Een negen behalen , door klanten beslist is natuurlijk super !! Een negen behouden is een kunst. Maar wij zijn door meerdere mensen geholpen. Het zit hem in een super Team... Een negen behalen , door klanten beslist is natuurlijk super !! Een negen behouden is een kunst. Maar wij zijn door meerdere mensen geholpen. Het zit hem in een super Team (Toppie )

Via een Familielid

S. Pots

Wij hebben afgelopen zaterdag binnen 20 minuten een keuze kunnen maken voor de perfecte laminaatvloer voor ons huis! Dolblij dat we eindelijk precies gevonden hebben waar wij naar op zoek waren! :)

Geen verbeterpunten

Via Google 'laminaat haarlemmermeer' gegoogeld

PDS Coaching

Professioneel en vriendelijk. Snelle service. De vloer werd naar de auto vervoerd door personeel. Ze denken echt met je mee.

Verbeterpunten of tips winkel

Meer laminaat aanbieden van 6mm dikte.

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Via een vriendin die architect is en met helpt met de inrichting van mijn praktijkruimte.

Ben Dieben

Prettige ontvangst en vakbekwame adviezen van vriendelijk en behulpzaam personeel. Snelle berekening van de hoeveelheid benodigd materiaal en prijs. En dat allemaal onder het genot van een goede kop... Prettige ontvangst en vakbekwame adviezen van vriendelijk en behulpzaam personeel. Snelle berekening van de hoeveelheid benodigd materiaal en prijs. En dat allemaal onder het genot van een goede kop koffie. De vanzelfsprekendheid om "voorbeeld" materiaal mee te geven, zodat het op de plaats van bestemming nog een keer beoordeeld kan worden is een aangename verrassing. Ruim voldoende vrijheid om rustig zelf rond te kijken zonder hinderlijk in de gaten gehouden te worden, heerlijk. Geen aanbetaling en "gewoon" bij aflevering met pin kunnen betalen, soepel. De aflevering is op een korte termijn ingepland, hulde. Kortom : wij zijn een tevreden klant en zullen niet aarzelen om uw bedrijf aan te raden in onze kennissenkring.

Verbeterpunten of tips winkel

Gezien de bovenstaande feedback is dit, wat ons betreft, niet nodig.

Via internet.

Tom Schiethart/TSchiethart

Ik ben helemaal tevreden: Er wordt meegedacht over de oplossing van je problemen, er worden suggesties gedaan om ook aan andere oplossingen te denken en men neemt alle tijd om je te helpen. Voorts... Ik ben helemaal tevreden: Er wordt meegedacht over de oplossing van je problemen, er worden suggesties gedaan om ook aan andere oplossingen te denken en men neemt alle tijd om je te helpen. Voorts geeft men aan wat de levertijd veelal zal zijn en indien dit niet bekend is wordt de afspraak gemaakt om u te bellen als het binnen is. En dit alles in een vriendelijke en prettige sfeer. Kortom betere service is bijna niet. Ook de prijzen zijn goed.

Verbeterpunten of tips winkel

Nee, vasthouden deze werkwijze, die is helemaal goed

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Via Google (Google is my best friend)

Conny de Jong

In 1 woord: uitstekend!

Ria Langeveld

Ruime verkoopruimte die overzichtelijk en ruim is opgesteld. Grote sortering in verschillende kwaliteit en prijs.
Vriendelijk personeel met verstand van zaken. Kopje koffie was meer dan...
Vriendelijk personeel met verstand van zaken. Kopje koffie was meer dan welkom.

Verbeterpunten of tips winkel

Blijf wie je bent en waar je voor staat.

Via kennis