Kennis personeel
9.6/10
Diversiteit in aanbod

Beau Veel

Na een speurtocht door onder andere de praxis, gamma en karwei kwam ik via een collega terrecht bij laminaat outlet in Haarlem. Het personeel liet je rustig rondkijken en je kon delen meenemen om... Na een speurtocht door onder andere de praxis, gamma en karwei kwam ik via een collega terrecht bij laminaat outlet in Haarlem. Het personeel liet je rustig rondkijken en je kon delen meenemen om dit thuis rustig te bekijken. De volgende dag gelijk teruggekomen om wat uit te zoeken. Er is genoeg personeel aanwezig waardoor je niet hoeft te wachten en de berekeningen werden al snel gemaakt.
Hierna tevreden weggegaan en nog dezelfde avond lag de vloer erin.

Verbeterpunten of tips winkel

Bij de laminaat vloeren al plinten plaatsen die bij de kleur van de vloer passen.

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Via een collega die tevreden was met haar aankoop.

Jaron de Wit

Goede service en professioneel advies. Dik tevreden :)

google

Martijn en Kathy

Wij hebben een super goede ervaring gehad met laminaatoutlet. De medewerkers hebben verstand van zaken, geven goede uitleg, zijn goed op de hoogte van wat ze verkopen, gevoel voor humor en ze zijn... Wij hebben een super goede ervaring gehad met laminaatoutlet. De medewerkers hebben verstand van zaken, geven goede uitleg, zijn goed op de hoogte van wat ze verkopen, gevoel voor humor en ze zijn nog vriendelijk ook. Veel keuze, snelle service. Top!

Verbeterpunten of tips winkel

Nee, alles verliep prima. Ga zo door!

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

We reden een paar keer langs

RHS

Zeer prettige en ervaren hulp bij de selectie van het laminaat.
Laminaat was op voorraad en is op tijd op het juiste adres afgeleverd, conform afspraak.

Verbeterpunten of tips winkel

Misschien wat meer parkeerplaatsen??

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Via aannemer die dit adres aanraadde.

w. fokker

Goede vlotte en vriendelijke service

Verbeterpunten of tips winkel

was er voor de eerste keer

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

op zoek naar snelle levering van plinten, op gezocht via internet

Tolen

Goeie service.

Google

Victor van Son

Professioneel bedrijf met en enorm ruim assortiment en vakkundig personeel die je in een informele sfeer van het juiste advies voorziet.
Bovenstaande gecombineerd met een scherpe prijs maakt...
Bovenstaande gecombineerd met een scherpe prijs maakt dat ik al jaren zeer tevreden klant ben.

Via via

Top. Vandaag goed geholpen, alles kan morgen geleverd worden. Prijs kwaliteit verhouding ook prima. Vriendelijke service

Eigenlijk niet

Via aannemer

Knip

Vanaf het moment van binnenkomst vriendelijk en vlot geholpen.
Vanaf het moment van binnenkomst vriendelijk en vlot geholpen.
Ook de aanrader om een andere plakplint te nemen dan de door het boekje aangeraden plint is zeer bevallen. Deze plint is aanzienlijk beter

Verbeterpunten of tips winkel

Moet eerlijk zeggen dat ik geen directe verbeterpunten kan noemen. De winkel was ruim en efficiënt ingericht.

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Via een kennis die ooit bij jullie een parketvloer heeft gekocht.

P v D ham

4 het licht er super mooi bij ik ben happy met jullie je hebt me goed geïnformeerd nog maals dank voor de beneden verdieping kom ik zeker weer langs

Verbeterpunten of tips winkel

Als het ff kan wat extra korting?

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Ben vaker bij jullie geweest