Kennis personeel
9.6/10
Diversiteit in aanbod

Leon Adelaar

Mijn ervaringen bij Outlet Laminaat kan ik niet anders dan zeer prettig ervaren. Ruime keus, deskundig personeel die je altijd vriendelijk te woord staan en uiteraard: de vriendelijke prijzen!

Verbeterpunten of tips winkel

Sommige onderdelen van de zaak zouden misschien beter verlicht kunnen worden.

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Via de eigenaren van de zaak en kennissen die bij Laminaat Outlet wat gekocht hebben.

La Gro

Wij hebben een hele goede ervaring met Laminaat Outlet. Je word heel gastvrij ontvangen, er word goed geluisterd naar je wensen en alle vragen zijn beantwoord. We mochten planken mee naar huis nemen... Wij hebben een hele goede ervaring met Laminaat Outlet. Je word heel gastvrij ontvangen, er word goed geluisterd naar je wensen en alle vragen zijn beantwoord. We mochten planken mee naar huis nemen en niks was een probleem. We kregen de tijd om na te denken en zelfs de levering kon op het laatste moment nog vervroegd worden. In 1 woord fantastisch.

Verbeterpunten of tips winkel

Ik kan geen verbeterpunten bedenken, alleen ga zo door.

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Via reclame busje op straat en internet.

Els

Twee maanden geleden hebben we een prachtige vloer, lamelparket, uitgezocht voor het appartement van onze dochter. Laminaat Outlet heeft zeer veel keus, zowel houten, laminaat en andere vloeren, in... Twee maanden geleden hebben we een prachtige vloer, lamelparket, uitgezocht voor het appartement van onze dochter. Laminaat Outlet heeft zeer veel keus, zowel houten, laminaat en andere vloeren, in alle prijsklassen. We kregen uitgebreid vakkundig advies en werden uitermate prettig, vriendelijk en geduldig geholpen. Zonder problemen kregen wij gratis stalen van vloeren mee naar huis.
Toen twee weken geleden onze zoon een vloer nodig had voor zijn nieuwe flat, was de keuze waar deze aan te schaffen snel gemaakt. En nu ook weer zijn onze ervaringen zeer positief.
Wij kunnen Laminaat Outlet van harte aan bevelen.

Verbeterpunten of tips winkel

Ik kan geen enkel verbeterpuntje verzinnen.

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Ik rij geregeld langs Laminaat Outlet.

Hans en Madeleine

Bij binnenkomst wordt je als klant warm ontvangen. Onder genot van een kopje koffie of thee helpt een medewerker met het geven van advies op maat. Hierin wordt er geluisterd naar de wensen van de... Bij binnenkomst wordt je als klant warm ontvangen. Onder genot van een kopje koffie of thee helpt een medewerker met het geven van advies op maat. Hierin wordt er geluisterd naar de wensen van de klant en meegedacht om tot het beste resultaat te komen. Het laminaat is gebracht tot in de hal van ons huis. De medewerkers zijn vriendelijk en hulpvaardig. Ik raad iedereen aan om laminaat te kopen bij LaminaatOutlet!!

Ga zo door!!

Via een kennis.

Leesons

Makkelijk om direct mee te nemen door grote voorraad. Alleen jammer dat er geen marge in zit voor aannemers die deze vloeren aan hun klanten verkopen

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Al vaker geweest en kennissen langsgestuurd

Jeroen Peters

Perfecte combinatie van kwaliteit, service en prijs! Veel op voorraad, meteen mee kunnen nemen. Een aanrader als je een mooie vloer zoekt!

Door te zoeken via Google

Bij binnenkomst gelijk een warm onthaal. Aangeboden om te helpen maar niet opdringerig. Ons daarna rustig laten kijken. Daarna hebben wij hulp gevraagd en kregen wij deskundig advies. Daarna netjes... Bij binnenkomst gelijk een warm onthaal. Aangeboden om te helpen maar niet opdringerig. Ons daarna rustig laten kijken. Daarna hebben wij hulp gevraagd en kregen wij deskundig advies. Daarna netjes veder geholpen en alles geregeld voor het bouwdepot. Koffie en thee aangeboden. En het was ook nog is erg gezellig.

Verbeterpunten of tips winkel

Ik zal willen dat ik kan helpen met een verbeterpunt. Maar die heb ik niet.

Via Internet.

Pauline Nijman

Prettig geholpen mooie droogloopmat uitgezocht,keurig naar de auto gebracht,goede service.

Prima,ga zo door!!

Via m'n zwager

Anita

Er is veel keus met een leuke prijs. Het pesoneel is altijd erg vriendelijk

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

We hebben hier al eerder een vloer gekocht. Dit was ons zeer goed bevallen.

E Tuinstra

Deskundig advies en prettige comunicatie

Eerdere aankopen