Goede ervaring, vriendelijke personeel en goede service.
Aanvraag van een huurauto gaat snel en de afhandeling ook, factuur de dag na de huur al beschikbaar.

Vriendelijk, snel, duidelijk en correct.

We hebben een bus met dubbele cabine gehuurd. we zijn zeer tevreden hoe de verhuring verliep.

Zeer tevreden, alleen jammer dat ik toch een nota ontvangen heb, terwijl het was afgesproken dat ik deze niet zou krijgen omdat ik een nieuwe auto had gekocht. Ik wacht nu al 4 dagen op een... Zeer tevreden, alleen jammer dat ik toch een nota ontvangen heb, terwijl het was afgesproken dat ik deze niet zou krijgen omdat ik een nieuwe auto had gekocht. Ik wacht nu al 4 dagen op een reactie/telefoontje hierover. tot op heden niets gehoord

Reactie De Waal Autoverhuur:

Beste mevrouw Wilmerink,
Bedankt voor het invullen van ons klanttevredenheidsonderzoek.
Vervelend dat u het zo ervaren heeft, dit is uiteraard niet waar wij voor staan.
Er is hier...
Beste mevrouw Wilmerink,
Bedankt voor het invullen van ons klanttevredenheidsonderzoek.
Er is hier intern een miscommunicatie geweest, waardoor de factuur aan u gepresenteerd is.
De factuur zal intern genomen worden en u hoeft deze dan ook niet te betalen.
Mocht u in de toekomst weer een huurauto nodig hebben, laten wij u graag zien dat het ook anders kan!
Team De Waal Autoverhuur

Hele goede prijs kwaliteit verhouding als je kijkt naar andere verhuur bedrijven. Daarnaast weet je zeker dat je niet een afgeragde bus krijgt waarbij je een hele waslijst aan schade op het netvlies... Hele goede prijs kwaliteit verhouding als je kijkt naar andere verhuur bedrijven. Daarnaast weet je zeker dat je niet een afgeragde bus krijgt waarbij je een hele waslijst aan schade op het netvlies moet hebben.

Snel, prima geregeld, duidelijke afspraken

Overall, prima ervaring met de verhuur. Goede auto's, goede prijs, direct en erg betrouwbaar. Heb diverse auto's inmiddels bij De Waal verhuur gehuurd en was wat spullen in de auto vergeten,... Overall, prima ervaring met de verhuur. Goede auto's, goede prijs, direct en erg betrouwbaar. Heb diverse auto's inmiddels bij De Waal verhuur gehuurd en was wat spullen in de auto vergeten, die allemaal zijn teruggevonden en weer in bezit.