Gemakkelijk boeken via internet, prima service, redelijke prijs.
Gewoon goed
Correct, snel en soepel geregeld.
Prettig en snel geholpen.De prijs van de huurauto viel ontzettend mee.We overwegen om in de toekomst vaker een auto te huren.
Gewoon goed.
We huurden online een vw Transporter bij vestiging Tiel Deze kon opgehaald worden in Geldermalsen. Om de vw te reserveren moest er vooraf worden betaald. Alles was bekend en ik had...We huurden online een vw Transporter bij vestiging Tiel Deze kon opgehaald worden in Geldermalsen. Om de vw te reserveren moest er vooraf worden betaald. Alles was bekend en ik had zwart op wit een betalingsbewijs meegenomen en toch kreeg ik de vw niet mee omdat er volgens de medewerker nog niet betaald was. Er werd koffie aangeboden maar daar kwam ik niet voor. Nog een halfuur wachten bleek alles in orde te zijn. Excuses werden niet aangeboden. Lijkt mij een puntje van aandacht! De vw transporter was verder prima,daar door was de nare afhandeling in Geldermalsen snel vergeten.
De inname verliep gelukkig wel soepel
Erg vriendelijke medewerkers die met je meedenken.
Goede, vriendelijke en efficiente service, goede schone auto.
Heel goed
Heel tevreden, wordt goed en naar volle tevredenheid behandeld bij ophalen en terugbrengen van de huurauto.