Zakelijk, prettig in de omgang, snel.

Mijn ervaring was zeer goed
En alles zo als afgesproken
Goed begin van de vakantie

Heel goed, netjes ontvangen. Een aantal dingen uitgelegd en samen gekeken of de bus schade vrij was. 1 plekje netjes op het formulier aangegeven. De bus was keurig, schoon en comfortabel. Na... Heel goed, netjes ontvangen. Een aantal dingen uitgelegd en samen gekeken of de bus schade vrij was. 1 plekje netjes op het formulier aangegeven. De bus was keurig, schoon en comfortabel. Na ongeveer na 1 uur weer ingeleverd. Bij het terugstorten van de birg kreeg ik een verrassing…… ze hadden een lager tarief gerekend omdat we de bus maar 1 uur hebben gebruikt. Door dit soort dingen ga ik ze zeker aanbevelen……

Snelle en efficiëntie procedure om te reserveren. Telefonisch contact met kundige medewerkers. Voldoende flexibiliteit in verhuur mogelijkheden. Een dag voor de ingangsdatum al gebruik kunnen... Snelle en efficiëntie procedure om te reserveren. Telefonisch contact met kundige medewerkers. Voldoende flexibiliteit in verhuur mogelijkheden. Een dag voor de ingangsdatum al gebruik kunnen maken van de zomeraanbieding.

Mijn ervaring is gewoon goed

Fijne ,prima communicatie en goede levering van de autobus

Prettig contact, snel antwoord en een prima prijs.

Prima geregeld heb 1 dag van te voren aangevraagd en alles stond netjes klaar kom er zeker terug

Het huren van een auto gaat vrij eenvoudig, en de auto's die ik heb gehuurd waren allemaal netjes, schoon en in goed conditie.