Heel goed en snel geholpen door Jeroen van de coördinatie afdeling met de vragen die ik had. Wij hebben de multivan gehuurd om meteen in onze vakantie de bus goed te testen. En doordat...Heel goed en snel geholpen door Jeroen van de coördinatie afdeling met de vragen die ik had. Wij hebben de multivan gehuurd om meteen in onze vakantie de bus goed te testen. En doordat we naar Duitsland/Zwitserland gingen extra vragen gehad die niet online stonden.
Hele goede prijs kwaliteit verhouding als je kijkt naar andere verhuur bedrijven. Daarnaast weet je zeker dat je niet een afgeragde bus krijgt waarbij je een hele waslijst aan schade op het netvlies...Hele goede prijs kwaliteit verhouding als je kijkt naar andere verhuur bedrijven. Daarnaast weet je zeker dat je niet een afgeragde bus krijgt waarbij je een hele waslijst aan schade op het netvlies moet hebben.
Goed,
Vlot en zeer net geregeld, bijzonder tevreden.
We hebben goede ervaringen met de huur van de T-Roc cabrio. De auto was in goede staat en we hebben er vele plezierige km'ers mee gereden. Ook het ophalen en terugbrengen van de auto ging vlot...We hebben goede ervaringen met de huur van de T-Roc cabrio. De auto was in goede staat en we hebben er vele plezierige km'ers mee gereden. Ook het ophalen en terugbrengen van de auto ging vlot en makkelijk. We hadden echt het gevoel dat we een auto huurden bij een betrouwbare verhuurder.
Super goed geholpen!
Op hele korte termijn de gewenste huurwagen ter beschikking op de voor mijn gunstige huurlocatie