Monique Jacobs

Topservice! Het pakketje was kwijt geraakt in de post doordat ikzelf een foutje had gemaakt in de postcode. Ze hebben kosteloos een nieuw pakketje verstuurd.

Vanity Vleesdraager

Goede kwaliteit netjes en op tijd geleverd

Sharisa .

Een heerlijk pakket met brouny laten bezorgen

jeppie

De bestelde brownies werden snel geleverd. Ik vond de brownies erg zoet en een beetje droog.

Ashley Hartman

Snelle service en super oplossing wanneer er iets met de order qua kleurkeuze mis was gegaan. Heel professioneel! En de smaak en kwaliteit van de mini donuts waren top!

Femke

Ik had aangegeven dat de brownies op 15-07 verzonden moesten worden, aangezien degene voor wie ze waren op 16-07 jarig was. Ik kreeg pas op 16-07 einde dag een verzendbevestiging, waardoor ze dus... Ik had aangegeven dat de brownies op 15-07 verzonden moesten worden, aangezien degene voor wie ze waren op 16-07 jarig was. Ik kreeg pas op 16-07 einde dag een verzendbevestiging, waardoor ze dus een dag te laat aankwamen. Niet leuk als je iemand wil verrassen op z'n verjaardag.

Diana Mesut

Wel een goeie ervaring!

Carla Nederhof-Leeflang

De Bakkerij levert presentjes door de brievenbus voor onze jarige medewerkers

Maikel Frijters

Het bestelproces verliep soepel. Aan de levering van het product schortte het echter. Dat was voornamelijk de schuld van PostNL, maar De Bakkerij is natuurlijk wel degene die samenwerkt met PostNL.

Susan Boonen

Via Google kwam ik uit bij de Bakkerij. Vond hier een kadoverpakking met stroopwafels en sleutelhanger. De jarige (Amerikaan) was er superblij mee en had nog nooit zulke lekkere stroopwafels... Via Google kwam ik uit bij de Bakkerij. Vond hier een kadoverpakking met stroopwafels en sleutelhanger. De jarige (Amerikaan) was er superblij mee en had nog nooit zulke lekkere stroopwafels gegeten. TOP kado.
Snelle verzending en goed verpakt.