Sonja van wijk

(Bewerkt)

Hele slechte ervaringen mijn fruitmand zou gisteren bezorgd worden maar wordt hoop ik 2 dagen later bezorgd vind dit echt niet kunnen en zal NOOIT MEER iets kopen bij dit bedrijf klantonvriendelijk

Reactie DeBloemist.nl:

Bedankt voor je feedback, vervelend dat je bestelling vertraging heeft opgelopen.
We hebben dit direct opgepakt en opgelost, bedankt voor het aanpassen van de feedback na het corrigeren van de vertraging met de levering van je bestelling.

Mooie boeketten, jammer dat de website niet echt lekker werkt. Oude gegevens blijven erin staan en is erg traag.
Overall erg tevreden!

Yaseen

Niet naar verwachting volgens plaatje

Reactie DeBloemist.nl:

Bedankt voor je feedback en fijn dat we even mail contact hebben gehad.
Bedankt voor je feedback en fijn dat we even mail contact hebben gehad.
Fruit is een seizoens product, we kunnen niet garanderen dat bijvoorbeeld de kiwi’s en de bananen altijd exact het zelfde formaat zijn als op de foto. We zorgen er altijd voor dat de fruitmand goed gevuld is, maar het formaat kan iets afwijken.
Fijn dat je wel tevreden bent over het bestellen en de bezorging.

F Bakker

Bestellen eenvoudig, volgens afspraak geleverd, en het was een mooi boeket en fruitmand