H. Wiltschut

Vanuit England, wilde ik geen bos bloemen maar lente bollen in bak sturen.
Vanuit England, wilde ik geen bos bloemen maar lente bollen in bak sturen.
Toen zag ik 'De Bloemist.nl' site, en vondt precies wat ik wilde, de enige site die bloembollen in opgemaakte bak als keuze had, en voor een degelijke prijs ook!
Betaling etc. was simple te doen, en kreeg erna informatie per email van ontvangst behandeling t/m aflevering, werd stap voor stap op de hoogte gehouden.
Ik kreeg zelfs een foto van het moment van levering, met copy handtekening van mijn oom, echt alles verliep zeer efficient, was eenvoudig te volgen, correct en snel.
Besteld in England in late namiddag.. De volgende ochtend vroeg, werd het mooi ingepakt met strik, netjes bij mij oom als verrassing voor zijn verjaarsdag afgeleverd. Hij vondt het enorm leuk en ik was ook heel blij!
Voor de redelijke prijs betaald,.. was ik zeer aangenaam verrast dat het een veel grotere stuk was als verwacht had, en niet een plastic bak, maar was een grote zinken bak, gevuld met allerlei lentebollen, en leuk afgewerkt met takjes en mos!
Heel hartelijk dank iedereen van De Bloemist.nl, voor de fantastic, en super service! 👌

Elisabeth Houtstra

De 1e keer hele goede ervaring, deze 2e (en laatste keer) een super slechte ervaring. ‘s morgens om 10:00 een schaal met narcissen besteld voor jarige schoonzus die en hele moeilijke tijd heeft en... De 1e keer hele goede ervaring, deze 2e (en laatste keer) een super slechte ervaring. ‘s morgens om 10:00 een schaal met narcissen besteld voor jarige schoonzus die en hele moeilijke tijd heeft en deze is NIET op dezelfde dag bezorgd. Kreeg ‘s avonds laat een vage mail, waaruit ik NIET kon opmaken dat het om de bloemen ging, werd de volgende dag pas duidelijk toen mijn man zijn zus sprak. Ik heb met jullie klantenservice contact gezocht en eerste reactie was: “dat is niet onze fout en u hebt toch een berichtje gekregen van de verlaatte levering” geloof dat ik toen ontploft ben. Uiteindelijk werd mij verzekerd dat ik de verzendkosten terug zou krijgen (nog niet ontvangen) en zijn de bloemen pas die AVOND NA 21:00 bij mijn schoonzus bezorgd.

Reactie DeBloemist.nl:

hartelijk dank voor uw feedback.
Helaas heeft uw pakket een sorteerfout ondergaan waardoor deze niet geleverd kon worden voor de zelfde dag.
De bezorgdienst heeft u daarvan...
hartelijk dank voor uw feedback.
De bezorgdienst heeft u daarvan netjes op de hoogte gesteld via een mail.
Uiteraard vinden wij het erg vervelen dat uw pakket en sorteerfout heeft ondergaan, maar het is een menselijke handeling en kan helaas gebeuren.
Wij hebben in overleg met u afgesproken om de bezorgkosten te crediteren en de volgende dag alsnog het pakket te laten leveren.
Hier bent u mee akkoord gegaan.
team deBloemist.nl

Particuliere

Ik werd geïnformeerd over levering op fout adres via -mail. Ik was blij dit op tijd te lezen. Het kostte veel moeite om het alsnog op de goede plek te krijgen wat wel gelukt is maar ging wat stroef.

Reactie DeBloemist.nl:

hartelijk dank voor uw feedback.
De persoon die uw pakket heeft ontvangen, heeft de volgende dag contact met ons opgenomen.
Na aanleiding daarvan hebben wij u gemaild en...
hartelijk dank voor uw feedback.
Na aanleiding daarvan hebben wij u gemaild en geprobeerd te bellen, helaas werd er niet opgenomen,
Uiteindelijk bleek dat er een verkeerd huisnummer was opgegeven, u bent zelf verantwoordelijk voor het opgegeven van een correct adres.
In overleg met u heeft de ontvanger het pakket opgehaald op het opgegeven huisnummer.
De persoon die uw pakket heeft ontvangen was al op leeftijd en slecht ter been.
En kon hierdoor niet het pakket afgegeven op het juiste adres.
team deBloemist.nl

Kas

Pakket was aan de andere kant van de flat geleverd, de mensen van het huidige adres waren gewoon thuis. Heeft daar 2/3 dagen gelegen. Fruit kon je deels weggooien. Jammer dit! De bezorging was echt... Pakket was aan de andere kant van de flat geleverd, de mensen van het huidige adres waren gewoon thuis. Heeft daar 2/3 dagen gelegen. Fruit kon je deels weggooien. Jammer dit! De bezorging was echt uitermate slecht!

Ary. N

Slechte communicatie skills. Er is pas 6 dagen na mijn bestelling met de klant gecommuniceerd dat de betaling volgens hun frauduleus is geweest. Na vertoning van mijn betaling is er pas contact met... Slechte communicatie skills. Er is pas 6 dagen na mijn bestelling met de klant gecommuniceerd dat de betaling volgens hun frauduleus is geweest. Na vertoning van mijn betaling is er pas contact met mij opgenomen en zouden de bloemen pas geleverd worden. Als je een boeket voor een bepaald gelegenheid wilt laten bezorgen, zou ik het afraden om via dit bedrijf te gaan.