tony

Top

Goede service

Jim

Dik tevreden

Snelle levering, fraaie horlogeband die eenvoudig zelf te plaatsen is.

Patrick

Vlotte levering

Mooi aanbod

Robbie

Goede prijs /kwaliteit verhouding , snelle levering

alles

Jacco

Super fijne ervaring. Heb meerdere horlogeband webshops bezocht voordat ik deze vond, en deze is 'by far' de beste. Breed assortiment, handig gecategoriseerd, reële prijs. Kortom: ga zo door! Ik... Super fijne ervaring. Heb meerdere horlogeband webshops bezocht voordat ik deze vond, en deze is 'by far' de beste. Breed assortiment, handig gecategoriseerd, reële prijs. Kortom: ga zo door! Ik koop niet dagelijks nieuwe horlogebandjes, maar als ik dat weer ga doen staan jullie in mijn favorieten.

Breed assortiment, gruwelijk veel smartwatch bandjes met 'quick release' systeem (wonderlijk dat niet ieder horlogebandje dat altijd al heeft overigens), heel veel kleuren. En de site is echt handig... Breed assortiment, gruwelijk veel smartwatch bandjes met 'quick release' systeem (wonderlijk dat niet ieder horlogebandje dat altijd al heeft overigens), heel veel kleuren. En de site is echt handig opgezet met prima categorisering, handige filter functie etc.

Frans

Keurig snelle levering

Duidelijke site

Hans

Goede bandjes

Veel keuzes in maten en soorten

Joop

Prima ervaring. Snel geleverd.

Snel en accuraat

Jacqueline

Top bedrijf!

Snelle respons.

Lex

Door abonnement op GW een voucher ontvangen voor bandje bij DeHorlogebandenspecialist. Is idd dé Specialist!! Wat een enorme keus! Gaaf bandje besteld en snel geleverd gekregen! Top!

Ruime assortiment tegen redelijke prijzen. Snelle kevering