Kaylee

Super goed

Communicatie was super goed. Blijkbaar een specifieke maat nodig wat ik niet duidelijk had vermeld en er werd gewoon contact met me opgenomen. Wat een service!

Henk

Veel keus, snelle levering

Keus

Rieneke

Overzichtelijke en duidelijke webside

Zeer snelle levering!

Jurriaan

Mooie bandjes, ruime keus en uitstekende service.

Prettig ruilbeleid. Door mijn eigen fout een verkeerd bandje besteld, dat werd direct kostenloos omgeruild met twee gratis springbars erbij.

J.

Duidelijk en uitgebreide website, snelle en duidelijke uitleg bij telefonisch contact

snelle levering

Ad B.

Snelle levering en een prettig telefonisch contact

Aanbod voor service bij de zaak om een B&R bandje passend te maken

Alberic

De beschrijving van het product was niet duidelijk. Ik heb een duur bandje gekocht en de sluiting was er niet bij. Ik dacht dat de prijs exclusief de omega-sluiting was maar dat er wel een algemene... De beschrijving van het product was niet duidelijk. Ik heb een duur bandje gekocht en de sluiting was er niet bij. Ik dacht dat de prijs exclusief de omega-sluiting was maar dat er wel een algemene sluiting zou geleverd worden.

Leuke attentie (zakje om horloges te vervoeren)

Reactie DeHorlogebandenspecialist.nl:

Bedankt voor uw review. De door u bestelde horlogeband wordt zoals aangegeven geleverd zonder sluiting en is speciaal bedoeld voor een omega vouwsluiting. Op deze band past geen andere sluiting.... Bedankt voor uw review. De door u bestelde horlogeband wordt zoals aangegeven geleverd zonder sluiting en is speciaal bedoeld voor een omega vouwsluiting. Op deze band past geen andere sluiting. Indien u een band met een universele sluiting wenst zou u kunnen kiezen voor een band voor een normale gespsluiting. Deze worden geleverd met een standaard stalen of goudkleurige gesp. Mocht u hierbij advies nodig hebben of de band willen ruilen of retourneren dan helpen wij u graag. U kunt hiervoor kontakt opnemen met onze klantenservice.

N Gielen

Goede ervaring mee.

concurrerende prijzen en snelle levering

Bas

Helemaal prima

Mooie degelijke band. Als beschreven. Blij mee.

Vamaro

Super goeie service

Goed product en snelle levering