Bandje besteld, en werd teruggebeld of ik me niet vergiste, omdat ik (als man) een damesbandje bestelde. De maat zou dan mogelijk niet goed zijn. Maar ik hed het bandje voor het horloge van mijn... Bandje besteld, en werd teruggebeld of ik me niet vergiste, omdat ik (als man) een damesbandje bestelde. De maat zou dan mogelijk niet goed zijn. Maar ik hed het bandje voor het horloge van mijn vrouw besteld. Heel attent!

Attent, houden zich aan hun afspraken vwb de levertijd. En letten op dat de klant zich niet kan vergissen.

Rob

Mooie kwaliteit, snelle verzending.

Mooie kwaliteit band.

Marij

Mooi bandje en snel geleverd, dat is toch wat je wil.

Öz

Prettig en snelle levering.

Snelle levering, goede informatie voorziening.

Hans

Ik heb gezocht op een extra lang horlogebandje en dacht dat gevonden te hebben. Maar helaas i het zo kort dat ik alleen het laatste gaatje kan gebruiken!

n.v.t.

Reactie DeHorlogebandenspecialist.nl:

U heeft een bandje besteld in een normale lengte. Wij hebben ook banden in een XL lengte, deze staan in de categorie XL. Mocht u deze niet kunnen vinden dan helpen wij u graag.

Erg klantvriendelijk.

Service

Ton

Uitstekende service en communicatie

Geen enkel probleem om in te ruilen voor een ander product.

Peter

Had een sluiting voor mijn horlogebandje besteld. Bleek de verkeerde maat te zijn. Hadden de juiste maat niet op voorraad. Dus wacht nog op levering.

Klantvriendelijk en professioneel

PP

Perfect passend horlogebandje

Leo

Prima ervaring had de verkeerde band besteld contact gehad keurig kunnen wisselen

Prima service