Walter

Uitstekend

Directe communicatie

Delano

Zeer snelle levering, moment van bestelling kreeg ik een uur er na al een bevestiging dat het verstuurd werd. Dag er na is mijn horloge band binnen gekomen. Na het openen van mijn pakketje zag ik... Zeer snelle levering, moment van bestelling kreeg ik een uur er na al een bevestiging dat het verstuurd werd. Dag er na is mijn horloge band binnen gekomen. Na het openen van mijn pakketje zag ik direct dat het kwaliteit was wat geleverd werd! Verder was alles netjes compleet. Hier zal ik zeker in de toekomst nogmaals een bestelling plaatsen. Kortom TOP!

Kwaliteit was fenomenaal.

Bart

Heldere uitleg

Eric Vermeulen

Positief. Een duidelijke website, en snel antwoord op een vraag die ik via de site had gesteld alvorens te bestellen.

Goede website, duidelijke communicatie, verzorgde en snelle bezorging

Tine

Prima. Mooie banden en snelle levering. Jammer dat de kleur van de toegezonden band niet overeenkwam met wat ik op de website zag, veel bleker. Dat zou u moeten aangeven: dat de kleur (enigszins)... Prima. Mooie banden en snelle levering. Jammer dat de kleur van de toegezonden band niet overeenkwam met wat ik op de website zag, veel bleker. Dat zou u moeten aangeven: dat de kleur (enigszins) kan afwijken.

Terugsturen is mogelijk. U hebt zelfs de porto teruggestort. Dat vond ik erg netjes.

Doddy

Al meerdere horlogebanden besteld en altijd ??TOP.

Goeie beschrijving van het product en correct bezorgd .

Paul

Snelle service, groot assortiment

voor nagenoeg alle merken het juiste bandje

R.

Snel en netjes

Goede site en snel verzonden

Monique

Snel en goede service

Snelle reactie

HM

Goed product en prima levering

Ruime productkeuze