Eleonora

Per kerende post ontving ik mijn bestelling.
Helaas viel een pennetje eruit. Na telefoontje geretourneerd en wacht nu op de reaktie!

Correcte behandeling

A

Goede ervaring, ruime keuze en prima prijs

Snel, duidelijke communicatie

Marie Slijper

Het was hoog tijd voor een nieuw horlogebandje. Na een korte zoektocht online kwam ik uit op de webwinkel waar de keuze fantastisch was. Na enige aarzeling kocht ik een bandje. Vanaf een foto is het... Het was hoog tijd voor een nieuw horlogebandje. Na een korte zoektocht online kwam ik uit op de webwinkel waar de keuze fantastisch was. Na enige aarzeling kocht ik een bandje. Vanaf een foto is het vaak toch moeilijk kiezen. Bij ontvangst van het pakketje was ik echter dolgelukkig. Het was precies zoals op de afbeelding. Goeie kwaliteit voor een goede prijs. Ook de betaling en de verzending liepen perfect. Hopelijk gaat het bandje nog lang mee, maar als ik er weer een nodig heb koop ik hem graag weer hier!

goede website, goed traceerbare en snelle verzending, top kwaliteit bandje

Fransje

Ervaringen zijn uitstekend

Snelle levering en zeer degelijk verpakt.
Snelle levering en zeer degelijk verpakt.
Zelfs het omruilen ging binnen enkele dagen en je werd via een vriendelijke mail op de hoogte gehouden van de ontvangst en het opnieuw versturen van het artikel.
Super!

Otto

Snel geleverd en helemaal naar wens

Martha

Super

Goed mailcontact

Anthony

Dit was de eerste aankoop, maar die liet wel meteen een goede indruk achter. Ik zal er t.z.t. zeker vaker iets kopen.

Zeer grote keuze en precies gevonden wat ik zocht. Zeer goede website en zeer snelle levering.

Jan-Pieter

Duidelijk website, correct levering

Snel, prijs kwaliteit .

Bianca

Goede ervaring. Er was een connector stuk, deze werd direct vervangen.

Producten en klantvriendelijkheid

Michel

Zeer goed

Overzichtelijke webshop en snelle levering. Prima!